Ελεύθερος με μοναδικό περιοριστικό όρο την έξοδό του από τη χώρα αφέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (07/11) ο 33χρονος οδηγός της μηχανής, ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε το τεσσάρων μηνών βρέφος που ήταν μαζί με τον παππού του στον Βόλο.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη δικογραφία -σύμφωνα με το MEGA- περιμένουν τις εξετάσεις αίματος, προκειμένου να διαπιστώσουν, εάν το βράδυ του δυστυχήματος ο 33χρονος οδηγούσε νηφάλιος ή είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Διαβάστε ακόμα: Βόλος: Η ανάλυση της φονικής παράσυρσης βρέφους από τη μηχανή - Συγκλονιστικό βίντεο

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του MEGA, το 2012 ο 33χρονος σήμερα άνδρας που παρέσυρε παππού και βρέφος στο Βόλο, είχε πέσει στα δίχτυα των ανδρών της Τροχαίας, καθώς σε έλεγχο που του έκαναν, διαπίστωσαν ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: 

Βόλος: Τι λέει ο δικηγόρος του 33χρονου οδηγού μηχανής που σκότωσε το 4 μηνών βρέφος

Ο δικηγόρος του 33χρονου οδηγού, Νίκος Παπαπέτρου, μίλησε στο MEGA για την υπόθεση. «Είναι συντετριμμένος. Έχει χτυπήσει και ο ίδιος. Ζήτησε να μην νοσηλευτεί παρά τους φριχτούς πόνους ώστε να παρακολουθήσει τις εξελίξεις» είπε, και πρόσθεσε:

«Είναι συντετριμμένος. Θυμάται οριακά τη σκηνή. Είναι υπό κατάρρευση. Τον είδε τελευταία στιγμή. Όταν τον είδε, προσπάθησε να τον αποφύγει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο ίδιος λέει πως δεν έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα. Είχε περάσει με πράσινο το προηγούμενο φανάρι. Δεν έχουν βγει οι τοξικολογικές εξετάσεις. Το ατύχημα έγινε 10 το βράδυ, το μεσημέρι ήταν με κάποιον φίλο του σε ένα ουζερί αλλά ήταν νωρίς. Δεν νομίζω πως συνδέεται με το αλκοόλ».

Σε σχέση με το εάν είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν, ο δικηγόρος του 33χρονου είπε: «Το ποινικό μητρώο του είναι καθαρό. Δεν ξέρω εάν είχε κάτι στο παρελθόν. Δεν προκύπτει ότι έκανε ελιγμούς πριν το ατύχημα».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από MEGA