Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν στην κοινή γνώμη όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του γυμναστή που καταγγέλλεται πως παρενοχλούσε μαθητές Δημοτικού Σχολείου στον Ασπρόπυργο.

Σημειώνεται πως ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή από εκπαιδευτικό, ασκήθηκε στον γυμναστή στον Ασπροπύργο που συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση παιδιών έπειτα από καταγγελίες γονέων.

Ασπρόπυργος: Σοκάρουν οι μαρτυρίες γονιών για τον γυμναστή

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον 30χρονο γυμναστή. Μάλιστα, δυο γονείς που τον κατήγγειλαν μίλησαν στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για την υπόθεση.

«Ποτέ δεν έκαναν γυμναστική έξω, τα έκλεινε ακόμα και με καλό καιρό σε μία αίθουσα και τα έβαζε να γαργαλιούνται μεταξύ τους» είπε πατέρας δύο ανήλικων μαθητών του σχολείου. Ακόμη, ανέφερε πως ο γυμναστής πλησίαζε στα διαλείμματα την κόρη του και τις φίλες της και τις χάιδευε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο γυμναστής φέρεται να έδινε και «περίεργες» συμβουλές στα παιδιά, όπως να ψάχνουν τις τσάντες τους για ναρκωτικά σε περίπτωση που οι γονείς τους έχουν χωρίσει και θελήσουν κάπως να ενοχοποιήσουν ο ένας τον άλλο.

Διαβάστε ακόμα: Ασπρόπυργος: Σοκάρει μαρτυρία πατέρα για τον γυμναστή που φέρεται να παρενοχλούσε μαθητές - "Κατέβασε την μπλούζα της 8χρονης κόρης μου ψάχνοντας για γρατζουνιά"

Από την πλευρά της, μία μητέρα μαθήτριας μίλησε στον ΑΝΤ1 και ανέφερε πως: «Τη γαργάλαγε στο σώμα και όταν το παιδί του είπε ότι δεν θέλει και να σταματήσει, προέτρεψε και τους συμμαθητές της να κάνουν το ίδιο στο παιδί, ενώ της είχε πει ακόμη πως αν θέλει να γίνει δασκάλα θα την βοηθήσει γιατί έχει τις κατάλληλες γνωριμίες. Εγώ δεν επιτρέπω σε κανέναν  να ακουμπά το παιδί μου ούτε με το δάχτυλο».

Τι λέει ο πατέρας του γυμναστή από τον Ασπρόπυργο

Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε και ο πατέρας του γυμναστή, ο οποίος είπε πως: «Το παιδί μου έχει σύνδρομο Ασπεργκερ και είναι ακόμη μικρός στο μυαλό» και συνέχισε λέγοντας πως «μου είπε ότι το έκανε για πλάκα, για να προσεγγίσει τα παιδιά και πως δεν τα γαργάλαγε για πονηρό σκοπό. Στεναχωριέται τώρα που του είπα πως δεν θα γυρίσει στο σχολείο αυτό».