Σε σοκ βρίσκονται οι πελάτισσες αλλά και η οικογένεια του 49χρονου κομμωτή στα Βριλήσσια, ο οποίος συνελήφθη για την τοποθέτηση κρυφών καμερών στις τουαλέτες του κομμωτηρίου του, καθώς και στο υπνοδωμάτιο της 29χρονης θετής του κόρης και στην τουαλέτα του σπιτιού που έμεναν.

Ο 49χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με τα αδικήματα τόσο της παράνομης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αλλά και του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκανε η Αστυνομία το Σάββατο στο κατάστημα του βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αστυνομικοί πήγαν στο κομμωτήριο του 49χρονου, μετά από καταγγελία που είχε γίνει στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων και υποδύθηκαν τους πελάτες. Αφού ζήτησαν από τους υπαλλήλους να επισκεφτούν τις τουαλέτες μετά από έρευνα εντόπισαν ένα αθέατο σύστημα καταγραφής που αποτελείτο από δύο μικροσκοπικές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες από τις οποίες, μέσω του κινητού του τηλεφώνου, ο επιχειρηματίας παρακολουθούσε τόσο τις πελάτισσες του αλλά και τις εργαζόμενες του.

Τις έντεκα έφτασαν οι καταγγελίες

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης έχουν γίνει συνολικά 11 καταγγελίες με το πλέον σοκαριστικό ότι ανάμεσά τους είναι και η σύζυγός του καθώς και η θετή του κόρη.

Σε σοκ η σύζυγος και η θετή του κόρη

Ειδικότερα, η σύζυγός του, έχοντας μάθει τα όσα είχαν γίνει, τα όσα είχαν εκτυλιχθεί με αυτή την υπόθεση, υποψιάστηκε ότι μπορεί να είχε κάνει το ίδιο και στο σπίτι στο οποίο διέμενε η ίδια, ο σύζυγός της, αλλά και η κόρη της, 29 ετών, από προηγούμενο γάμο. Υποψίες που επιβεβαιώθηκαν όταν η αστυνομία ανακάλυψε επιμελώς κρυμμένες δύο μικροσκοπικές κάμερες, μία στο υπνοδωμάτιο της 29χρονης και μία στην τουαλέτα του σπιτιού.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της συζύγου και της θετής κόρης και οι δύο είναι σε σοκ ενώ το μόνο που ζητούν είναι να υπάρξει δικαίωση και να γίνουν όλες οι νόμιμες ενέργειες ώστε να τιμωρηθεί ο 49χρονος, ο οποίος φέρεται να παραδέχεται την πράξη του και δηλώνει ότι είναι εθισμένος στην πορνογραφία.