Εξέφρασα τη διαφωνία μου για την τροπολογία που αφορά τους μετανάστες, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ», με τον Θανάση Φουσκίδη και τη Στέλλα Γκαντώνα, ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Χρυσομάλλης, σημειώνοντας πως δίνεται λάθος μήνυμα στους διακινητές.

*Διαβάστε εδώ: Γεωργιάδης στα Παραπολιτικά 90,1: Πριν από την αποκάλυψη του parapolitika.gr, η τροπολογία για τους μετανάστες δεν είχε πολιτικό ενδιαφέρον

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Μιλτιάδη Χρυσομάλλη στα Παραπολιτικά 90,1:

Με αφορμή τη διαφοροποίηση του στην τροπολογία για το μεταναστευτικό:

Μ.ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ: Είναι ένα θέμα το οποίο δεν είναι ότι σε λίγους μήνες αν δεις ότι όντως γίνεται ζημιά δεν διορθώνεται, δεν είναι κάτι που έτσι και υπογραφεί ή έτσι και γίνει δεν έχει επιστροφή για αυτό είπα τις διαφωνίες μου και θεωρώ ότι δίνει ένα λάθος μήνυμα στους διακινητές και θεωρώ ότι δεν θα λειτουργήσει.

Μ.ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ: Πιστεύω ότι δεν θα παράγει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα και από την άλλη, εύχομαι να μην είμαι μάντης κακών, θα δώσει ένα μήνυμα στους διακινητές «με τόσες χιλιάδες δολάρια έχετε και άδεια εργασίας στην Ελλάδα». Δίνουμε ένα λάθος μήνυμα στους διακινητές όταν όλη η Ευρώπη σκληραίνει αυτη είναι η βασική μου διαφωνία.