Το πτώμα της 41χρονης εγκύου, που είχε εξαφανιστεί από τη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε με μαχαιριές στο στήθος και στον λαιμό σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που στην Ασφάλεια παραμένουν και ανακρίνονται ως ύποπτοι, ο σύντροφός της κι ένας φίλος του.

Ο σύντροφός της για την ώρα δεν έχει ομολογήσει ακόμη την πράξη του.


Θεσσαλονίκη: Πώς ανακάλυψε η αστυνομία το πτώμα της 41χρονης


Το απόμερο σημείο στη Χαλκιδική, όπου έριξαν το άψυχο σώμα της γυναίκας, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από την Πρωτοχρονιά, φαίνεται πως υπέδειξε στις Αρχές, ο φίλος του συντρόφου της άτυχης γυναίκας

Η υπόδειξη αυτή επιτάχυνε τις έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, κλιμάκιο του οποίου έφτασε στο σημείο που βρίσκεται σε δασώδη έκταση, ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα.

Θεσσαλονίκη: Τη μετέφεραν σε χωράφι μέσα σε μπαούλο

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ομολόγησε ο φίλος, ο σύντροφος δολοφόνησε τη 41χρονη και του ζήτησε να εξαφανίσουν το πτώμα της, μεταφέροντάς το με το αυτοκίνητό του στο σημείο απόρριψης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε και εγκαταλείφθηκε μέσα σε μπαούλο.

Η εξαφάνισή της 41χρονης, εγκυμονούσας στον 3ο μήνα και μητέρας ενός 13χρονου παιδιού, δηλώθηκε την περασμένη Τρίτη (2/1), ενώ δύο 24ωρα αργότερα εκδόθηκε και σχετική αγγελία μέσω της υπηρεσίας Missing Alert.

Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των διωκτικών αρχών, ισχυριζόμενος πως η γυναίκα τού έστειλε μήνυμα μόλις χάθηκαν τα ίχνη της και ότι πήρε μαζί της 5.000 ευρώ από το κοινό τους ταμείο.