Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η υπόθεση δολοφονίας της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη από τον σύντροφό της και έναν φίλο του.

Το άψυχο σώμα της Γεωργίας, η οποία διένυε την έβδομη εβδομάδα κύησης, βρέθηκε χθες σε δασική περιοχή 4 χιλιόμετρα ανατολικά του Μονοπήγαδου της δημοτικής ενότητας Βασιλικών του δήμου Θέρμης, με τον φίλο του συντρόφου της να έχει ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη.

Ο 39χρονος σύντροφος της που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, δεν έχει «σπάσει» ακόμα στις Αρχές.

*Διαβάστε εδώ: Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου και ο φίλος του - Τα στοιχεία που τους πρόδωσαν


«Τι λέτε τώρα; Δολοφονημένη;»

Ο πρώην σύντροφος της Γεωργίας, με τον οποίο ήταν σε σχέση πριν από περίπου 4 χρόνια, μίλησε στο «Πρωινό» και στη δημοσιογράφο Ελένη Παπαδόγια, από την οποία πληροφορήθηκε και τη δολοφονία της.

«Με τη Γεωργία ήμασταν ζευγάρι πριν από 3,5 - 4 χρόνια περίπου. Όταν έμαθα για την εξαφάνισή της, σοκαρίστηκα», είπε αρχικά ο πρώην σύντροφος της άτυχης 41χρονης.

Όταν η δημοσιογράφος τον ενημέρωσε για τη δολοφονία της, εκείνος σοκαρισμένος απάντησε: «Τι λέτε τώρα; Δολοφονημένη; Τι μου λέτε τώρα; Πότε βρέθηκε; Ω Παναγία μου. Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Πω πω κρίμα… Αν είναι δυνατόν. Μία χαρά ήταν η γυναίκα, με τη δουλειά της, την οικογένειά της. Δεν μου είχε παραπονεθεί για κάτι».