Στο θρίλερ της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι αναφέρθηκε ο  αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην εκπομπή Live News του MEGA.

Τα ίχνη του νεαρού άνδρα χάθηκαν το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, όταν ο 50χρονος φίλος του τον μετέφερε από το σπίτι του στην περιοχή των παλαιών ΤΕΙ Μεσολογγίου, προκειμένου να πάει -όπως ισχυρίζεται- για κυνήγι με έναν φίλο του.

Διαβάστε επίσης: Μεσολόγγι: "Θέλω τα λεφτά μου μέχρι την Κυριακή" - Η συνομιλία που έσβησε ο κρεοπώλης πριν από την εξαφάνιση του 31χρονου

Έκτοτε ο 31χρονος παραμένει άφαντος, παρά τις εντατικές έρευνες των Αρχών στην ευρύτερη περιοχή αλλά και στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου.

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου - Στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου ψάχνουν οι Αρχές τον 31χρονο

Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι κινήσεις του κρεοπώλη, του ανθρώπου που είδε για τελευταία φορά τον αγνοούμενο.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου, ωστόσο πλέον, ύστερα από έξι ημέρες, οι έρευνες έχουν εστιάσει στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, με το Λιμενικό να χτενίζει την περιοχή στην περίπτωση που πέταξαν το πτώμα του εκεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, οι Αρχές δεν έχουν εντοπίσει κάτι επιπλέον από την ανάκτηση των δεδομένων από τα κινητά τηλέφωνα, ενώ το κινητό του 31χρονου δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Ο 50χρονος κρεοπώλης είχε κλειστό το κινητό του τις κρίσιμες στιγμές της εξαφάνισης

Όπως είπε, οι Αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο 50χρονος κρεοπώλης είχε μαζί το κινητό του αλλά τις κρίσιμες στιγμές το είχε κλειστό.

Ως αποτέλεσμα, δεν θα μπορεί να εντοπιστεί με βεβαιότητα το τελευταίο στίγμα του κινητού του κρεοπώλη.