Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Χαλκίδα, με μια 39χρονη γυναίκα να δολοφονεί έναν 43χρονο άνδρα με πολλαπλές μαχαιριές.

Μάλιστα, σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε εχθές, Τρίτη, η κηδεία του ξυλουργού που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από μια 39χρονη γυναίκα στη Χαλκίδα.

«Γράφτηκε ο επίλογος, τον αποχαιρετήσαμε χθες. Η λέξη οδύνη έχει χάσει την έννοιά της. Όλος ο κόσμος τον αποχαιρέτησε, ήταν πολύ δύσκολες στιγμές αυτές», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου, μιλώντας στο MEGA.

Διαβάστε ακόμα: Χαλκίδα: Το περιστατικό που σημάδεψε την 39χρονη και άλλαξε τον χαρακτήρα της

Όπως λέει ο ίδιος, η αιτία του εγκλήματος έχει ξεκαθαρίσει. «Η αίτια του κακού έχει ξεκαθαριστεί. Όταν το 2021 ήρθε στο γραφείο μου, ζητώντας τη βοήθειά μου, ο 43χρονος για να αποφύγει τις πιέσεις και τις απειλές που δεχόταν από την κατηγορούμενη, τον συμβούλεψα να ενημερώσει τον σύζυγό της, ο οποίος ήταν και φίλος του. Αυτή η ενημέρωση οδήγησε δυστυχώς, όπως μας λένε οι γονείς της 39χορνης, από την ημέρα εκείνη μέχρι και το Σάββατο (σ.σ. ημέρα της δολοφονίας) υπήρχαν συνεχείς ξυλοδαρμοί. Θεωρούμε ότι για αυτούς τους ξυλοδαρμούς η κατηγορούμενη θεώρησε υπεύθυνο τον 43χρονο, γιατί αποκάλυψε στον σύζυγό της, τη συμπεριφορά της» σημείωσε.

Έγκλημα στη Χαλκίδα: «Θα παρουσιάσουμε μήνυμα που…»

Όπως είπε ο κ. Τάρτης: «Επιχειρείται δεύτερη δολοφονία του από τους συγγενείς της κατηγορουμένης γιατί αφήνουν υπονοούμενα για άλλου είδους πράξεις από τη μεριά του και αυτό πρέπει να σταματήσει. (…) Ήταν πολύ αγχωμένος και στεναχωρημένος, φοβόταν. Μια μάρτυρας η οποία θα προταθεί από εμάς θα προσκομίσει ένα μήνυμά του το οποίο δείχνει πόσο φοβόταν για τη ζωή του».

Σήμερα, Τετάρτη, η κατηγορούμενη θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.