Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Πέμπτης (07/02) μεταξύ αστυνομίας και αγροτών στο Αίγιο, οι οποίοι νωρίτερα είχαν συγκεντρωθεί για 6η μέρα στον Σελινούντα.

Ακολούθησε πορεία με πανό, με τους αγρότες να επιχειρούν να κλείσουν και την Ολυμπία Οδό, βρίσκοντας όμως στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις που θέλησαν να τους αποτρέψουν.

Οι αγρότες προχώρησαν στο κλείσιμο της οδού για περίπου 20 λεπτά.

Δείτε βίντεο: 

Ένταση αστυνομίας με αγρότες της Αιγιάλειας - Επιχειρούν να κλείσουν και την Ολυμπία Οδό


Νέα μπλόκα σε Πλατύκαμπο, Στεφανοβίκειο και Καρδίτσα - Έκαψαν άχυρα και λάστιχα


Νέο κύμα μπλόκων σε κεντρικούς αυτοκινητόδρομους της χώρας από αγρότες που διαμαρτύρονται για την πορεία του κλάδου, δηλώνοντας ανικανοποίητοι από τις κυβερνητικές εξαγγελίες.

Μετά τους συμβολικούς αποκλεισμούς που έγιναν νωρίτερα το μεσημέρι (7/2) σε Αλμυρό, Μάλγαρα, Αχαΐα, Θεσπρωτία και το νέο μπλόκο στην Εθνική Οδό στην Αταλάντη, οι αγρότες συγκεντρώθηκαν στο Στεφανοβίκειο, με τον αποκλεισμό της παλιάς Εθνικής οδού Βόλου-Λάρισας, στον Πλατύκαμπο Λάρισας, στον κόμβο παλαιάς και νέας Εθνικής Οδού και στην Καρδίτσα, στον αυτοκινητόδρομο Ε65. Στον Πλατύκαμπο, η Αστυνομία έχει απαγορεύσει στους αγρότες να κάψουν μπάλες από άχυρο πάνω στην Εθνική. Μάλιστα, στο αίτημα αυτό των αγροτών, ο διευθυντής Λάρισας ήταν κατηγορηματικός: «Δεν το συζητάμε καν». Έτσι, τις έκαψαν στον παράδρομο της Οδού.
Διαμαρτυρία των αγροτών καίγοντας ελαστικά και άχυρα

Άχυρα και λάστιχα καίνε οι αγρότες

Με την αστυνομία διαπραγματεύονται οι αγρότες για το κλείσιμο της εθνικής με τρακτέρ

agrotes__1_
agrotes__2_
agrotes__3_
agrotes__4_
agrotes__5_
agrotes__6_
agrotes__7_
agrotes__8_
agrotes__9_
agrotes__10_
agrotes__11_
agrotes__12_
agrotes__13_
agrotes__14_
agrotes__15_
agrotes__16_