Με τουλάχιστον 15 σφαίρες «γάζωσαν» τον επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά, ο οποίος δολοφονήθηκε στη Μάνδρα από αγνώστους. Ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς βρέθηκε νεκρός, απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα, μόλις 200 μέτρα από την οικία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, με τον συνεπιβάτη να γαζώνει τον Γιαλιά με Καλάσνικοφ, ρίχνοντας τουλάχιστον 15 πυροβολισμούς.

Για να καλύψουν τα ίχνη τους, έριξαν το Καλάσνικοφ μέσα στο αυτοκίνητο και του έβαλαν φωτιά, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.

Στη συνέχεια οι δολοφόνοι διέφυγαν, ενώ εντοπίστηκε καμένη μηχανή στην περιοχή της Πάχης Μεγάρων. Η μηχανή ερευνάται για τυχόν σύνδεση με τη δολοφονία.

Παρά το γεγονός ότι ο Γιαλιάς διέθετε προσωπική ασφάλεια, δεν την είχε μαζί του, γεγονός που ίσως γνώριζαν οι εκτελεστές του.

Ερευνητές της Ασφάλειας βρέθηκαν στο σημείο, συγκεντρώνοντας ευρήματα, ενώ το καμένο αυτοκίνητο θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ανησυχία προκαλεί η πιθανότητα απώλειας πολύτιμων στοιχείων, καθώς η Πυροσβεστική χρησιμοποίησε μεγάλη ποσότητα νερού για την κατάσβεση της φωτιάς στο όχημα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyzfq773d7yx)

Η δολοφονία της πρώην συζύγου του με σφαίρα στο κεφάλι το 2018

Η πρώην σύζυγος του Χρήστου Γιαλιά είχε δολοφονηθεί το 2018 από δύο αδέρφια με κίνητρο τη ληστεία. Οι δράστες τής είχαν στήσει ενέδρα στην ίδια περιοχή, έξω από το σπίτι της, όπου τη σκότωσαν με σφαίρα στο κεφάλι και τη λήστεψαν.

Οι δράστες της δολοφονίας της πρώην συζύγου του επιχειρηματία συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη φυλακή. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο υποθέσεις δεν συνδέονται μεταξύ τους.

Χρήστος Γιαλιάς: Γνωστός στον χώρο της εστίασης και παράγοντας ποδοσφαίρου

Ο Χρήστος Γιαλιάς ήταν γνωστός στον χώρο της εστίασης, καθώς διατηρούσε επιχείρηση εμπορίου προϊόντων κρέατος με εκατοντάδες εργαζόμενους στις επιχειρήσεις του, ενώ είχε ασχοληθεί και με το ποδόσφαιρο. Υπήρξε ιδιοκτήτης και παράγοντας του Α.Ο. Τρικάλων, του Πανελευσινιακού και του Μανδραϊκού.

Ο επιχειρηματίας ήταν επίσης ιδιοκτήτης εταιρείας που δραστηριοποιείται στον τομέα της φορτοεκφόρτωσης.