Για τη δολοφονία του μουσικού Νικολάου Νταβά στα Εξάρχεια μίλησε η ηθοποιός, σκηνοθέτις και φίλη του 50χρονου Aδριανή Μπαρτζώκα. Όπως ανέφερε η ίδια στην εκπομπή Live News του MEGA, είναι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να πιστέψει ότι «έφυγε» ο φίλος της.

«Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι έχει ”φύγει” ο Νικόλας. Ο Νικόλας ήταν ένα πολύ ευαίσθητο παιδί με πολύ καλά αισθήματα μέσα του. Δεν είχε μέσα του αισθήματα ζήλιας κι αγαπούσε όλους τους συναδέλφους του».

Διαβάστε επίσης: Εξάρχεια: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του δολοφόνου του μουσικού

Ερωτώμενη αν το θύμα γνώριζε τον θύτη, απάντησε ότι δεν γνωρίζει, καθώς η ίδια πίστευε ότι ο μουσικός είχε φύγει στην Αγγλία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz0maq81r0kp)

Πώς έγινε η δολοφονία του μουσικού στα Εξάρχεια από τον 48χρονο

Όσον αφορά το έγκλημα στα Εξάρχεια, ο 48χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες χθες (8/2/2024) για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ του κατηγορούμενου και του 50χρονου ημεδαπού εντός οικίας στην περιοχή των Εξαρχείων, ο 48χρονος με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου επιτέθηκε στον 50χρονο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα εντόπισαν εντός της οικίας και συνέλαβαν τον 48χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω ανθρωποκτονίας, ομολογώντας το έγκλημα.

Ο συλληφθείς, ο οποίος στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές για κλοπές και ενδοοικογενειακή βία, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.