Η μοτοσυκλέτα την οποία οι δράστες χρησιμοποίησαν ως μέσο διαφυγής μετά τη βομβιστική επίθεση στο υπουργείο Εργασίας εντόπισε η Αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης: Μακελειό στη Γλυφάδα: Το σπίτι στους Πεταλιούς που δούλευε ο δράστης – Η μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά του

Είναι μία μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού η οποία εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας, και είναι κλεμμένη. Οι Αρχές ερευνούν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας ενώ η περιοχή τέθηκε υπό επιτήρηση μετά τον εντοπισμό της μηχανής ώστε να δουν εάν θα πήγαινε κάποιος να την πάρει.

Στη συνέχεια, η μοτοσυκλέτα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου αναζητούνται αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

ergasias-1
ergasias-2
ergasias-3



Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης από κάποια τρομοκρατική οργάνωση.

Βομβιστική επίθεση στο υπουργείο Εργασίας: Θα γίνει σύγκριση με το αποτύπωμα που εντοπίστηκε στη βόμβα που τοποθετήθηκε στην έδρα των ΜΑΤ

Εφόσον βρεθεί οποιοδήποτε αποτύπωμα θα αντιπαραβληθεί με το «ορφανό» αποτύπωμα που είχε εντοπισθεί στη βόμβα η οποία είχε τοποθετηθεί κοντά στην έδρα των ΜΑΤ στου Γουδή.

ergasias-6
ergasias-5
ergasias-7

Ωστόσο, στην Αντιτρομοκρατική επικρατεί συναγερμός και ανησυχία αφού πέρα από το τηλεφώνημα ανάληψης ευθύνης για τη βόμβα στο υπουργείο Εργασίας από την «Επαναστατική Ταξική Αυτοάμυνα» δεν υπάρχει ακόμη προκήρυξη- στο παρελθόν οργανώσεις δεν έστελναν προκηρύξεις αν σκόπευαν να κάνουν κι άλλο χτύπημα.

 Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι προβληματισμό προκαλεί και ο παγιδευμένος με ζελατοδυναμίτιδα φάκελος με αποδέκτη την πρόεδρο Εφετών Θεσσαλονίκης ο οποίος εντοπίσθηκε στο γραφείο της δικαστικού λειτουργού έχοντας περάσει από όλα τα μέτρα ασφαλείας στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Ο μηχανισμός στο φάκελο θα μπορούσε να προκαλέσει θύματα. Ούτε γι’ αυτό υπάρχει ανάληψη ευθύνης, ενώ στο μικροσκόπιο των ερευνητών έχουν τεθεί και οι υποθέσεις που έχει χειρισθεί η δικαστής στην προσπάθεια να εντοπίσουν ποιος θα μπορούσε να την είχε στοχοποιήσει.