Για τις επόμενες κινήσεις των αγροτών μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Στον αέρα», με τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη, ο αντιπρόεδρος του Πανσερραϊκού Αγροτικού Συλλόγου, Γιάννης Παναγής.

*Διαβάστε εδώ: Αλειφτήρας στα Παραπολιτικά 90,1: Οι αγρότες είναι απογοητευμένοι - Θα κλιμακώσουμε τον αγώνα σε πανελλαδικό επίπεδο


«Έχει πιάσει πάτο όλη η κοινωνία των αγροτών και των κτηνοτρόφων»

«Αυτές τις ημέρες άκουγα τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση που έλεγε ότι ξύνουμε τον πάτο του βαρελιού για να ενισχύσουμε τους αγρότες, εγώ δεν ξέρω ποιον πάτο ξύνουν και αν υπάρχει τελικά πάτος. Εγώ ξέρω ότι έχει πιάσει πάτο η πρωτογενή παραγωγή, έχει πιάσει πάτο όλη η κοινωνία των αγροτών και των κτηνοτρόφων έχει πιάσει πάτο και θα πιάσουμε όλοι αν τελικά πάμε σε μια φάση αφανισμού αυτής της τάξης», είπε αρχικά.

«Για ακόμη μια φορά αυτά που δόθηκαν, δεν είναι τα ανάλογα του μεγέθους του ολέθρου που περνάει η αγροτική οικονομία», επισήμανε.

Ερωτηθείς ποια θα είναι η εισήγησή του για την πορεία των κινητοποιήσεων, ο κ. Παναγής απάντησε: «Είμαστε ακόμη στα μπλόκα, δεν έχουμε φύγει οπότε παραμένουμε εδώ».


Ο Γιάννης Παναγής  στην Νίκη Λυμπεράκη  "Στον αέρα"  14-02-2024    |Parapolitika