«Αγρίμι» θύμιαζε ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών που ζούσε μέσα σε λαγούμια στην Ορεινή Κορινθία, κατά την έξοδό του από τα Δικαστήρια Κορίνθου.

Βγή από την πλαϊνή πόρτα και δεν είπε λέξη στους δημοσιογράφους. Νωρίτερα είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απείθειας, καθώς εμπόδισε τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές να κάνουν έρευνα στις κατακόμβες, καθώς και για τον νόμο σχετικά με την υποχρεωτικότητα φοίτησης των παιδιών σε σχολείο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz93xx2a8cep)

Ο 45χρονος αυτοαποκαλούμενος παλαιοχριστιανός ζήτησε και πήρε τριήμερη προθεσμία για να εκδικαστεί η υππόθεσή του στο αυτόφωρο. Έως τότε θα κρατείται στην αστυνομία της Κορίνθου. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz9937b8kkmp)

Oρεινή Κορινθία: Άφαντα τα παιδιά και η μητέρα των παλαιοχριστιανών

Συνεχίζεται το μυστήριο γύρω από την "εξαφάνιση" των ανήλικων παιδιών του ζευγαριού των παλαιοχριστιανών, όπως και του μωρού της 22χρονης κόρης τους, με τις έρευνες των αρχών να στρέφονται σε συγγενικά πρόσωπα, που ενδέχεται να ζουν σε κάποια άλλη παλαιοχριστιανική κοινότητα.

Ο γαμπρός του 45χρονου υποστήριξε πάντως μιλώντας στην κάμερα του Star: «Παίζανε με τα παιχνίδια τους, την μπάλα τους , τα διαβάζανε οι μεγάλες αδελφές τους.Μαθαίνανε τα βασικά».

Όσον αφορά το αν έχει εικόνα πού βρίσκονται, απάντησε: «Σίγουρα είναι σε ασφαλές σημείο, γιατί φοβούνται μην τους πάρουν τα παιδιά».