Οποιαδήποτε σχέση με την οικογένεια των «παλαιοχριστιανών» που ζούσε σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία αρνήθηκε κατηγορηματικά ο πατήρ Κλεομένης μιλώντας στον ΑΝΤ1. Όπως τόνισε ο ρασοφόρος για όσα έχει καταθέσει ο 45χρονος σχετικά με το εγγόνι που περιμένει από την κόρη του, δεν γνωρίζει καν την οικογένεια.

Διαβάστε ακόμα: Παλαιοχριστιανοί: Τα έργα και οι ηµέρες του 46χρονου από την Κορινθία - Ο "ιερέας του διαδικτύου" και οι "αντάρτες" μοναχοί της Μονής Εσφιγµένου


Πατήρ Κλεομένης: Δεν γνωρίζω την οικογένεια των «παλαιοχριστιανών» 

«Δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω, ούτε εκείνον ούτε την οικογένειά του ούτε τα παιδιά του», είπε χαρακτηριστικά ο πατήρ Κλεομένης μιλώντας σε απευθείας μετάδοση από χωριό της Μεσσηνίας, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει την 22χρονη κόρη του «παλαιοχριστιανού».

«Αν ο ''παλαιοχριστιανός'' έχει πει όλα αυτά στην κατάθεσή του, λυπάμαι γι' αυτόν», ανέφερε ο πατήρ Κλεομένης για τον 45χρονο Μανώλη Καλαϊτζιδάκη και ζήτησε να σταματήσει η λασπολογία.

Μάλιστα, την ώρα που μιλούσε στον τηλεοπτικό αέρα ο πατήρ Κλεομένης σημειώθηκε ένταση, με τον πατέρα να επιτίθεται στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αλλά και στον ίδιο τον παρουσιαστή. Χαρακτηριστικά είπε πως «απαξιώ γι' αυτή την εκπομπή», ενώ για τον Γιώργο Λιάγκα είπε το ίδιο.

Στη συνέχεια, ο πατήρ Κλεομένης, που σημειωτέον έχει επισημανθεί από την Εκκλησία της Ελλάδος ως απατεώνας και μη φέρων κανονικά το σχήμα, υπογράμμισε πως «είμαι κανονικός ιερέας με χειροτονητήριο, με μαρτυρίες ανθρώπων. Ούτε μοναχός είμαι ούτε ρασοφόρος». «Εάν δεν ήμουν ιερέας και έκανα αντιποίηση αρχής, θα με είχαν συλλάβει. Είμαι κανονικότατος ιερέας, με χειροτονητήριο και μαρτυρίες ανθρώπων και στις δύο χειροτονίες μου το 2006. Είμαι ιερέας της Ορθοδόξου Εκκλησίας, δεν είμαι ούτε ρασοφόρος ούτε μοναχός, όπως με αποκαλείτε», είπε συγκεκριμένα  και στα επίμονα ερωτήματα εάν είναι κανονικός ιερέας απάντησε: «Με αναγνωρίζει ως ιερέα ο Πατέρας, ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα».

Συμπλήρωσε ότι «έχω ήδη πάει στη φυλακή και κάποιοι θέλουν πάλι να με στείλουν στη φυλακή. Τη βαλίτσα μου την έχω έτοιμη να πάω πάλι στη φυλακή. Έχω περάσει 16 δικαστικές διαδικασίες, αλλά είμαι ελεύθερος. Έχω “γραμμένες” όλες τις Αρχές και τις εξουσίες του κοσμικού κράτους, δεν τις υπολογίζω».

Να σημειωθεί πως ο 45χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης μιλώντας στην ίδια εκπομπή είπε σχετικά με τον πατέρα Κλεομένη και τις πληροφορίες που τον θέλουν πατέρα του βρέφους της κόρης του: «Έχω αναφέρει και από τις τηλεοπτικές εκπομπές ότι όλοι αυτοί που το λένε αυτό θα υποστούν και τις ανάλογες συνέπειες με αγωγές. Και θα αποδείξουν στο δικαστήριο αυτό που λένε και γιατί το λένε».

Όπως είπε ο «παλαιοχριστιανός» Μανώλης, τον πατέρα Κλεομένη τον γνώρισε πριν από 15 χρόνια. «Έκτοκτε είχε έναν διαφορετικό δρόμο, αλλά πολλά μέλη της κοινότητας τον γνώριζαν», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ρωτήστε τον ίδιο ποιος τον έβαλε να με συκοφαντήσει. Ούτε ξέρω τι λαγούμια έχει φτιάξει ούτε τι κάνει στη ζωή του. Δεν θα μπλέξετε, δεν θα με μπερδέψετε. Ποιος σε έβαλε, ρε φίλε, να με μπλέξεις;» είπε ο πατήρ Κλεομένης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czfpitpskkbd)

«Ο άνθρωπος που έχει παιδί με την κόρη του είναι από το περιβάλλον του πατρός Κλεομένη», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Μιλώντας αμέσως μετά στην ίδια εκπομπή ο συνήγορος του 45χρονου αυτοαποκαλούμενου ως «παλαιοχριστιανού», είπε ότι δέχεται το ρεπορτάζ που αναφέρει ότι πριν από 10 ημέρες σε κατάθεσή του είπε ότι ο ρασοφόρος είναι ο πατέρας του παιδιού της 22χρονης, όμως επισήμανε ότι σύμφωνα με όσα έχει πει στον ίδιο «ο άνθρωπος που έχει παιδί με την κόρη του είναι κάποιος από το περιβάλλον του “πατρός Κλεομένη”» και τόνισε ότι θα ζητήσει αντίγραφο όλων των καταθέσεων, ώστε να γνωρίζει επακριβώς τι έχει κατατεθεί στις Αρχές από τον πελάτη του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czfq0t6778sx)