Ζήτησε και πήρε αναβολή ο παλαιοχριστιανός Μανώλης, που εκπροσωπήθηκε σήμερα στα δικαστήρια από τον δικηγόρο του, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο. Από την δίκη απουσίαζαν και η σύζυγος, με την κόρη του. Την ίδια ώρα ο Μανώλης μίλησε στο LIVE NEWS και αποκάλυψε ότι βρήκε σπίτι, που του το παραχώρησε ένας εθελοντής.

«Εν τέλει βρήκα κάποιο σπίτι με το έτσι και με το αλλιώς. Το είδα (το παιδί) με δυο κοινωνικούς λειτουργούς και δύο αστυνομικούς παρέα. Τώρα ένα παιδί «φυλακισμένο» πώς να είναι;».

Κάπως έτσι πάντως παρατείνεται αυτή η συνθήκη στην οποία ο 15χρονος γιος του βρίσκεται στο Παίδων με εισαγγελική εντολή, τα υπόλοιπα παιδιά του είναι άφαντα μαζί με την σύζυγό του κι εκείνος αρνείται σθεναρά να δώσει δείγμα DNA, που θα προχωρούσε πιο γρήγορα τις διαδικασίες.

«Εγώ σαν δικηγόρος του τον συμβούλεψα να δώσει δείγμα DNA», επεσήμανε ο δικηγόρος του Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Ποιος είναι ο πατέρας της εγγονής του παλαιοχριστιανού;

Την ίδια ώρα, παραμένει γρίφος για το ποιος τελικά είναι ο πατέρας της εγγονής του. Αρχικά, ο Μανώλης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως είναι ο ρασοφόρος Κλεομένης.

Στη συνέχεια το διέψευσε λέγοντας ότι «δεν υπάρχει καμιά τέτοια κατάθεση στην αστυνομία. Μην τρελαθούμε τώρα».

Μια ημέρα μετά λέει πως κάτι τελικά τον ρώτησαν για το παιδί της κόρης του αλλά μάλλον τα μπέρδεψαν οι αστυνομικοί.

«Συγχέουν το ποιο όνομα είναι ποιανού γιατί είμαστε πολλοί άνθρωποι. Υπήρξε ερώτηση. Ο άντρας της κόρης μου αλλά ποιας κόρης μου; Της άλλης κόρης μου που είναι έγκυος. Και τους είπα ότι είναι παιδί που ήταν, που ήταν με τον «πατέρα» Κλεομένη. Αν είπα πνευματικό παιδί μήπως μπέρδεψαν το πνευματικό μέσα στο χαμό που γινόταν. Είπε ότι ήταν πνευματικό παιδί του πατέρα Κλεομένη. Ήταν».

Ποιος είναι ο «πατήρ Κλεομένης»;

«Με το εμβόλιο θάνατος. Θα παραλύσουν. Θα στραβώσουν τα κεφάλια, το στόμα. Θα σέρνουν τα πόδια τους γιατί θα έχουν πάθει θρόμβωση παράλυση. Σέρνοντας και έρποντας», λέει ο αρνητής ρασοφόρος Κλεομένης, που βάζει φωτιές στη μέση του δρόμου.

Φτύνει και κλωτσάει ΑΤΜ, προκαλεί ένταση και επεισόδια, μπαίνει μέσα σε τάφους, κάνει κούνια και παριστάνει τον αστέρα ποδοσφαίρου. Και τι δεν έχει κατακεραυνώσει ο ρασοφόρος Κλεομένης στα social media.

Κάνοντας κηρύγματα κατά της ομοφυλοφιλίας. Κατά των εμβολίων. Κατά των κινητών τηλεφώνων. Κατά των ψηφιακών ταυτοτήτων, αλλά και κατά αθλητικών παπουτσιών.

Ο «πατήρ Κλεομένης», όπως αυτοαποκαλείται, για λίγο ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά.

Ο Κλεομένης είχε εντρυφήσει στην έκδοση ψηφιακών ταυτοτήτων προειδοποιώντας για χάραγμα και 666.

Με τον παλαιοχριστιανό Μανώλη φαίνεται πως δεν μοιράζονται μόνο το ίδιον τρόπο ζωής, αλλά και τις ίδιες πεποιθήσεις για τα σχολεία.

Με ανακοίνωση της η Ιερά Σύνοδος έχει ξεκαθαρίσει πως το συγκεκριμένο άτομο που προβαίνει σε δημόσιες δηλώσεις σε πλατείες, υποδυόμενος τον ιερέα, ουδέποτε άνηκε στις τάξεις της ορθόδοξης εκκλησίας.

«Θα κριθεί αν θα παραπεμφθεί στον ανακριτή»

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος του παλαιοχριστιανού πατέρα, μιλώντας στο LIVE NEWS για την υπόθεση, ανέφερε ότι η δικογραφία του Μανώλη επέστρεψε στον εισαγγελέα για να αποφασίσει εάν στον 45χρονο θα ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για την οπλοκατοχή.

«Θα κριθεί αν θα παραπεμφθεί στον ανακριτή για την κατοχή όπλων ή αν θα παραπεμφθεί μαζί με τη σύζυγο και την κόρη του εκ νέου στο τριμελές πλημμελειοδικείο Κορίνθου», εξήγησε.

Αναφορικά με τους ισχυρισμούς του Μανώλη ότι έχει παραποιηθεί η κατάθεσή του για τον ρασοφόρο Κλεομένη, ανέφερε ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να του κάνει λήψη DNA.

«Εφόσον (ο Μανώλης) είναι αρνητής των εμβολίων και του DNA δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο από το να μπορέσει να συγκρίνει η Δικαιοσύνη αυτόν που αναφέρει ότι είναι ο πατέρας», σημείωσε και πρόσθεσε πως ο 45χρονος παλαιοχριστινός «έχει πει ότι ίσως είχε επαφές η κόρη του με τον Κλεομένη. Το αν είναι ο πατέρας του παιδιού ή όχι θα πρέπει οι Αρχές να το εξετάσουν».

Παράλληλα, τόνισε ότι ο εντολέας του ισχυρίζεται πως «θα σκεφτόταν να κάνει DNA αν αμφισβητoύνταν η πατρότητα από κάποιον συγγενή του. Αφού αμφισβητείται από την Δικαιοσύνη χωρίς στοιχεία έχει το δικαίωμα να μην το κάνει».

Πηγή: MEGA