Συγκλονίζουν όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την οικογένεια των «παλαιοχριστιανών», που βρέθηκε να ζει σε πρωτόγνωρες συνθήκες, σε λαγούμια, στην ορεινή Κορινθία. Την ίδια ώρα, αλαλούμ επικρατεί μετά τη σύγκρουση των ισχυρισμών του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη και του πατρός Κλεομένη, με φόντο την πατρότητα του βρέφους της κόρης του πατέρα των παλαιοχριστιανών.

Όλα ξεκίνησαν χθες, Δευτέρα, όταν ήρθαν στη δημοσιότητα πληροφορίες που ήθελαν τον Μανώλη να έχει «δείξει» στις αστυνομικές αρχές τον πατέρα Κλεομένη ως τον πατέρα του βρέφους της κόρης του «παλαιοχριστιανού».

Διαβάστε ακόμα: ''Παλαιοχριστιανοί'': ''Ωρίμασαν οι συνθήκες αλλαγής του τρόπου ζωής τους'', λέει ο δικηγόρος της συζύγου του 45χρονου

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης είχε δηλώσει πως «η κόρη μου Ευαγγελία – Ελευθερία έχει ένα μωρό. Η κόρη μου απέκτησε το παιδί με έναν άνθρωπο για τον οποίο το μόνο που ξέρω είναι ότι λέγεται (…) και ανήκει σε μία ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι αρνούνται να έχουν ταυτότητες και άλλα έγγραφα, οπότε δεν έχω άλλα στοιχεία και ούτε θα βρείτε».

Στην πορεία όμως, ο Μανώλης ανακάλεσε τους ισχυρισμούς του και αρνήθηκε πως είχε δηλώσει κάτι τέτοιο. Χαρακτηριστικά, ανέφερε μιλώντας στο Mega ότι: «Δεν υπάρχει καμία τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία. Μην τρελαθούμε τώρα. Δεν έχουν βρει καμιά τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία. Θα μου τραβήξει μια μήνυση ο κάθε (…) και η κάθε κόρη μου. Θα πω εγώ για άλλους ενήλικους ανθρώπους τι έκαναν; Δεν έχω πει κάτι τέτοιο στην κατάθεσή μου».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czf3wap6jqpd)

Πατήρ Κλεομένης: Δεν ξέρω τον «παλαιοχριστιανό» και την οικογένειά του

Από την πλευρά του, σήμερα το πρωί, ο πατήρ Κλεομένης με επιθετικό λόγο μίλησε στον ΑΝΤ1 και αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι διατηρούσε σχέσεις με την οικογένεια των «παλαιοχριστιανών» που ζούσε σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία, ενώ τόνισε δεν τους γνωρίζει καν.

Συγκεκριμένα είπε ότι «δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω, ούτε εκείνον, ούτε την οικογένειά του, ούτε τα παιδιά του» και επισήμανε πως δεν γνωρίζει την 22χρονη κόρη του «παλαιοχριστιανού».

Παράλληλα, ο πατήρ Κλεομένης υπογράμμισε πως «αν ο παλαιοχριστιανός έχει πει όλα αυτά στην κατάθεσή του, λυπάμαι γι' αυτόν», ενώ ζήτησε να σταματήσει όλη αυτή η λασπολογία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czfpitpskkbd)