Στην Αγία Βαρβάρα συνεχίζεται το οικογενειακό θρίλερ με τη δολοφονία του 57χρονου γιατρού, από τον 69χρονο πεθερό του σε μια υπόθεση με έντονο παρασκήνιο και τις αλληλομηνύσεις να πέφτουν “βροχή”, μεταξύ του ζευγαριού και των πεθερικών.

Διαβάστε σχετικά: Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Μιλούσε με τον άντρα της στο τηλέφωνο τη στιγμή που τον πυροβολούσε ο πατέρας της

Oι σχέσεις των πεθερικών με τον γιατρό και την κόρη τους ήταν τοξικές, όπως αποδεικνύεται μεταξύ άλλων και από το εξώδικο που είχαν στείλει οι πρώτοι στο ζευγάρι από την Αγία Βαρβάρα, όπου σημειώθηκε η σοκαριστική δολοφονία.

Με βάση το εξώδικο, που έφερε στο «φως» της δημοσιότητας το TLive, τα πεθερικά κατηγορούσαν το θύμα και την κόρη τους ότι είχαν απομακρύνει τα εγγόνια τους από κοντά τους. «Δεν είναι δυνατόν να τα βλέπουμε κρυφά», αναφερόταν στο εξώδικο.

Την ίδια ώρα, η αδερφή του γιατρού μιλώντας στο TLIVE, δήλωσε πως η συμπεριφορά της πεθεράς του θύματος ήταν χειρότερη σε σχέση με εκείνη του δράστη.

«Δεν ξέρω το κίνητρο του δράστη. Είχαν γίνει ασφαλιστικά μέτρα το καλοκαίρι από τον αδερφό μου να μην πλησιάζουν τα πεθερικά τα παιδιά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czfwng9zwygh)

Είχε γίνει εισαγγελική παραγγελία για έλεγχο κακοποίησης των παιδιών. Τα πεθερικά του ήταν χειριστικοί και παρεμβατικοί άνθρωποι», τόνισε η ίδια στο TLive.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czfwd5ab7r95)