Αύριο το πρωί αναμένεται να δώσουν τις εξηγήσεις τους οι έξι συλληφθέντες για το νέο κύκλωμα που εξέδιδε ανήλικα κορίτσια σε παιδοβιαστές στην Αθήνα και την Γλυφάδα. Όλοι οι κατηγορούμενοι αρνούνται πως εξέδιδαν τις ανήλικες ή ότι συμμετείχαν στο κύκλωμα και τονίζουν πως τα ανήλικα κορίτσια, έκαναν μόνα τους ό,τι έκαναν.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι η φερόμενη ως εγκέφαλος του κυκλώματος, η 25χρονη Μαρία-Ηλιάνα Σ. Φέρεται να είναι ο άνθρωπος που ουσιαστικά προσέγγιζε τα κορίτσια και τα έπειθε να συμμετάσχουν στο κύκλωμα της, προκειμένου να τους κλείνει ραντεβού με πελάτες. Τους έταζε καλή ζωή, επώνυμα ρούχα, κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ και μόνη υποχρέωση των κοριτσιών, θα ήταν να της δίνουν ένα μέρος των εσόδων τους από τα ραντεβού. Το ποσό αυτό ήταν από 50 έως 100 ευρώ. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τη δικογραφία που έχουν σχηματίσει οι αστυνομικοί.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czzbpj2tnl95)

Υπάρχει ακόμη μια κοπέλα, 21 ετών, η οποία φαίνεται ότι έκλεινε ραντεβού για μια 17χρονη, θύμα του κυκλώματος μαστροπών. Οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες, είναι άνδρες. Μεταξύ αυτών, είναι ο φερόμενος ως φίλος της 25χρονης Μαρίας, ένας οδηγός ταξί και δύο άνδρες, που όλοι τους φέρονται να μετέφεραν και να συνόδευαν τις ανήλικες στα ραντεβού. Ο ένας εκ των δύο τελευταίων, είναι ο 36χρονος κομπάρσος Π.Δ. ο οποίος έχει παίξει σε βίντεο κλιπ και διαφημίσεις. Είναι ένας άνδρας με σωματική διαταραχή που έχει εμφανιστεί τόσο σε ένα βίντεο κλιπ γνωστής τραγουδίστριας όσο και σε αρκετές διαφημίσεις της τηλεόρασης.

Διαβάστε ακόμα: Κύκλωμα μαστροπείας: Συγκλονίζει η αδελφή θύματος - "Ακόμα και σήμερα κλείνει ερωτικά ραντεβού"

Αστυνομικοί του Ανηλίκων που χειρίζονται την υπόθεση, δεν αποκλείουν τα μέλη να χρησιμοποιούσαν τη… φήμη του, ώστε να λένε στα κορίτσια πως θα τους βρίσκουν πλούσιους και επώνυμους πελάτες, άρα και περισσότερα χρήματα. Όλα αυτά ωστόσο, θα διαπιστωθούν μόλις ολοκληρωθούν οι εξετάσεις στα κινητά τηλέφωνα των θυμάτων και των συλληφθέντων, τα οποία βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Κύκλωμα μαστροπείας: Εκμεταλλευόταν επτά ανήλικα κορίτσια από το περασμένο καλοκαίρι

Η συγκεκριμένη σπείρα, εκμεταλλευόταν επτά ανήλικα κορίτσια από το περασμένο καλοκαίρι. Δύο εκ των κοριτσιών, ήταν θύματα και του άλλου μεγάλου κυκλώματος που «ξεδοντιάστηκε» στις αρχές Ιανουαρίου, στο οποίο επικεφαλής φέρεται να ήταν η 41χρονη Λορέλα. Μια γυναίκα, η οποία φέρεται να ήταν γνωστή της 25χρονης Μαρίας, όμως και δύο ακόμη άνδρες από τους τέσσερις που συνελήφθησαν, είχαν σχέσεις με το κύκλωμα του Ιανουαρίου.

Πρόκειται για κρίκους της ίδιας αλυσίδας, εκτιμούν οι αστυνομικοί, οι οποίοι συνεχίζουν τις έρευνες, προκειμένου να αποκαλύψουν όλες τις πτυχές και τις παραμέτρους του κυκλώματος που εξέδιδε τις ανήλικες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czz5wn5wowl5)