«Δεν έχω προτρέψει ποτέ κοπέλα να πάει στον οποιοδήποτε», δήλωσε ο tattoo artist που κατηγορείται για τη συμμετοχή στο κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στην Αττική. Μάλιστα, υπογράμμισε στο Live News ότι δεν έχει ανακατευτεί καθόλου στην υπόθεση.

Δύο μήνες περίπου μετά την εξάρθρωση ενός κυκλώματος μαστροπείας με εγκέφαλο την «Λορέλα», ένα άλλο κύκλωμα μαστροπείας με ανήλικες θύματα «έπεσε» στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ.

Κορίτσια που παρασύρθηκαν από το κύκλωμα μαστροπείας. Και γονείς που βυθίστηκαν στο σκοτάδι, προσπαθώντας να τραβήξουν μέσα από αυτό τα παιδιά τους.

Η «εγκέφαλος» του κυκλώματος φέρεται να προσέγγιζε πιο ευάλωτα κορίτσια και προτού εκείνα το αντιληφθούν, βρίσκονταν μπλεγμένα στα δίχτυα της.

Το κύκλωμα ανάγκαζε πολλά από τα θύματα να κάνουν χρήση ναρκωτικών και να ζουν με τρόπο τέτοιο, που δεν αντιλαμβάνονταν ότι έκαναν κάτι παράνομο και παράταιρο με την ηλικία τους.

Στο κύκλωμα μαστροπείας φέρεται να είχε κομβικό ρόλο ο tattoo artist.

«Εγώ έχω κάνει μόνο τατουάζ σε κάποια κορίτσια»

Στην εκπομπή του Live News μίλησε ο tattoo artist που κατηγορείται ως μέλος του κυκλώματος μαστροπείας.

«Δεν έχω προτρέψει ποτέ κοπέλα να πάει στον οποιοδήποτε. Δεν έχω συστήσει σε κανέναν φίλο μου κορίτσια να κάνουν αυτή τη δουλειά. Δεν έχω ανακατευτεί και δεν έχω λάβει ποτέ αμοιβή για οτιδήποτε έχουν κάνει αυτές», είπε αρχικά.

Και παραδέχθηκε: «Γνωρίζω τι κάνανε, το οποίο είναι λυπηρό για την ηλικία τους που φάνηκε ότι είναι ανήλικες ενώ, εγώ δεν το γνώριζα. Αλλά εγώ δεν έχω ανακατευτεί καθόλου σε οποιοδήποτε. Εγώ έχω κάνει μόνο τατουάζ σε κάποια κορίτσια».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d00c9qj320i9)