Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της δίνει η 22χρονη συνοδηγός της μοιραίας Mercedes που ενεπλάκη στο σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Δευτέρας στο Μαρκόπουλο. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με τον 27χρονο σύντροφό της εξετράπη της πορείας του στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, βγήκε από το δρόμο και στη συνέχεια χτύπησε πάνω σε δύο κολώνες.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που αμέσως μετά τη σύγκρουση η Mercedes ανετράπη και ο 27χρονος οδηγός άφησε επιτόπου την τελευταία του πνοή. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, ασθενοφόρα και δυνάμεις της Πυροσβεστικής προκειμένουν ν απεγκλωβιστούν οι επιβαίνοντες από τα συντρίμμια. Η 22χρονη νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση έχει υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι γιατροί περιμένουν ένα θαύμα.

«Είναι το κεφάλι της πολύ σοβαρά χτυπημένο. Κρίνουν μη αναστρέψιμη την κατάστασή της. Προσπαθούν να την κρατήσουν στη ζωή. Ήταν στο ίδιο νοσοκομείο και τα δύο παιδιά. Περιμέναμε τα αποτελέσματα και για τα δύο παιδιά. Για το ένα ανακοινώθηκε ο θάνατός του. Για το δεύτερο, την κόρη μου, σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις», δήλωσε η μητέρα της στο Mega.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0fr97fhaupd)
«Από φαγητό γυρίζανε, για το σπίτι του παιδιού στο Μαρκόπουλο. Από το Πόρτο Ράφτη για Μαρκόπουλο. Δε με νοιάζει πώς έγινε, γιατί έγινε. Το αποτέλεσμα με ενδιαφέρει, που είναι αυτό. Του έκαναν ήδη μια επέμβαση. Τώρα είναι στην εντατική. Χρειαζόμαστε όποια ομάδα αίματος να ’ναι, βρίσκουν και της βάζουν τη σωστή, την ανάλογη στο ΚΑΤ» πρόσθεσε η μητέρα της κοπέλας.

Στο MEGA μίλησε και ένας οικογενειακός φίλος της 22χρονης: «Σαν παιδί μου την είχα. Αυτός είχε ξανατρακάρει πριν καιρό και ήταν με μηχανή, ήταν 7 μήνες σε κώμα. Επανήλθε και είχε ξανατρακάρει πάλι με μια άλλη κοπέλα, πάλι με αυτοκίνητο, και αυτή ήταν η τρίτη. Είχε τρέλα με την ταχύτητα. Είχε τρέλα, είχε γρήγορο αυτοκίνητο. Πολλά λεφτά ο πατέρας του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0fp08k5vzgx)
«Την αποτρέπαμε εμείς με αυτόν. Εντάξει, είχε ερωτευτεί τελευταία. Είχε μπλέξει με αυτόν και από ό,τι ξέρω είχε τσακωθεί πριν μια εβδομάδα μαζί του και βγήκανε για να τα ξαναβρούν. Έκλαιγε αυτός. Είχαν πάει για φαγητό και στον γυρισμό έγινε αυτό. Δηλαδή, μια εβδομάδα δεν έβγαιναν. Χθες, βγήκαν για να τα βρούνε πάλι και καλά την έπεισε να βγούνε και έγινε αυτό που έγινε», συμπλήρωσε ο οικογενειακός φίλος της 22χρονης.

Για την 22χρονη κοπέλα μίλησε και η δασκάλα της στη σχολή χορού που πήγαινε, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «τη γνωρίζω 4 με 5 χρόνια. Είναι εξαιρετικό παιδί, πάντα με το χαμόγελο, έχουμε σοκαριστεί. Είναι δυνατή και θέλω να πιστέψω πως θα τα καταφέρει. Είναι ένα παιδί με φως».