Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 22χρονη Φανή που βρισκόταν στο όχημα που οδηγούσε ο 27χρονος φίλος της αργά το βράδυ της Δευτέρας, όταν συνέβη το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα.
Το αυτοκίνητο κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο, όταν ξέφυγε από την πορεία του και, αφού χτύπησε διαδοχικά σε στάση λεωφορείου, σε ξύλινη κολόνα του ΟΤΕ και σε τσιμεντένια κολόνα ρεύματος, έγινε σμπαράλια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0g3415lnf41)

Τραγικό δυστύχημα στο Πόρτο Ράφτη: «Για δρόμο χωρίς γυρισμό μάς μίλησαν», είπε η μητέρα της 22χρονης

Ο 27χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του, ενώ η 22χρονη μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Η μητέρα της μίλησε για την κατάσταση της υγείας της, χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

«Θα μπει στην Εντατική, έκανε ένα χειρουργείο στον εγκέφαλο, δεν είναι καθόλου καλά, οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο. Δεν ξέρω. Θα την κρατήσουν διασωληνωμένη στην Εντατική, επειδή λειτουργούν τα υπόλοιπα όργανά της. Μας είπαν ότι δεν επιστρέφει. Δεν μίλησαν για βλάβη. Για δρόμο χωρίς γυρισμό μάς μίλησαν», είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον 27χρονο, η μητέρα της κοπέλας είπε: «Αγαπούσε την ταχύτητα. Είχε ξανατρακάρει σοβαρά μία-δύο φορές. Της είπα να ξεκόψει, θα το έκανε πριν από μία-δύο μέρες, αλλά τα ξαναβρήκανε και έγινε το μοιραίο».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0fowc8sb8jl)

Σοκ στο Μαρκόπουλο από την είδηση του θανάτου του 27χρονου Νίκου 

Η είδηση του θανάτου του 27χρονου Νίκου σκόρπισε θλίψη στο Μαρκόπουλο. Τραγική φιγούρα ο πατέρας του, ο οποίος έμαθε από τους γιατρούς πως το παιδί του δεν βρίσκεται στη ζωή. Όπως είπε ο ίδιος, ο Νίκος «είχε μόλις αγοράσει το αυτοκίνητο από το οποίο ανασύρθηκε νεκρός χθες βράδυ».

«Είχε ξανατρακάρει άλλες δύο φορές και πριν από τρία χρόνια, είχε τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά», υπογράμμισε ο Σπύρος Καλανιώτης, επόπτης καθαριότητας του Δήμου Μαρκοπούλου, και συμπλήρωσε: «Ήταν κολλητός φίλος του γιου μου. Το έμαθε τώρα το πρωί ο γιος μου, είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Μάθαμε ότι έτρεχε με 200 χλμ./ώρα. Συνέχεια του έλεγα “Νίκο, μην τρέχεις”, αλλά εκείνος μου έλεγε ότι του αρέσει. Άλλαζε τα αυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0fias6rg0y9)

Το χρονικό του τραγικού τροχαίου

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο του 27χρονου κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και, όπως έγινε γνωστό, τόσο ο ίδιος όσο και η συνοδηγός δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας.

Για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έσπευσε στο σημείο με επτά πυροσβέστες και τρία οχήματα. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον 27χρονο χωρίς τις αισθήσεις του και τη γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη.