«Να πάει να δικαστεί με όποιο τρόπο πρέπει και το αξίζει». Αυτά είναι τα λόγια συγγενή του 39χρονου γυναικοκτόνου της Κυριακής Γρίβα, που μίλησε στο Star. «Δημιουργούσε προβλήματα, από μικρός ήταν αυτοκαταστροφικός», ανέφερε αρχικά ο συγγενής του 39χρονου.

«Έχει διάγνωση με διπολική διαταραχή και τάσεις προς σχιζοφρένεια. Δεν θέλω να τον αθωώσουν τα ψυχιατρικά του προβλήματα. Δεν τον δικαιολογεί τίποτα. Να πάει να δικαστεί με όποιο τρόπο πρέπει και του αξίζει», συμπλήρωσε. «Η δικαίωση της Κικής θα έρθει όταν μαζί με αυτόν δικαστεί και το κράτος. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα πήγαινε το παιδί μου στην αστυνομία να ζητήσει βοήθεια και δεν θα του την έδιναν», κατέληξε ο συγγενής του 39χρονου γυναικοκτόνου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0hgmaas0s2p)

Καθηλωμένος στο κρεβάτι με ιμάντες ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής - "Κάνει τον τρελό"

Εντωμεταξύ ο 39χρονος δεν είναι καθόλου συνεργάσιμος με τους γιατρούς του νοσοκομείου.Όπως ανέφερε στο MEGA ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ο 39χρονος δείχνει ιδιαίτερα ανήσυχος και σπάει πράγματα στο δωμάτιό του, ωστόσο οι γιατροί επιμένουν πως είναι καλά στην υγεία του.

«Είναι θλιβερό να ασχολείται όλο το κράτος επί 10 μέρες με έναν σκληρό δολοφόνο που έπρεπε να είναι στη φυλακή», είπε. «Ενώ είναι καλά στην υγεία του, δείχνει ιδιαίτερα ανήσυχος. Πετάει τους ορούς, τον έχουν καθηλώσει με ιμάντες, όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο και ταυτόχρονα προσπαθεί να αποδείξει ότι έχει ψυχιατρικά προβλήματα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Γιαννάκος, ο 39χρονος με αυτή τη συμπεριφορά θέλει να καταλήξει σε ψυχιατρικό νοσοκομείο με ψυχιατρική γνωμάτευση, ενώ ήδη οι πρώτες γνωματεύσεις των ψυχιάτρων, οι οποίοι τον εξέτασαν μετά τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής, κάνουν λόγο για ένα χειριστικό άτομο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0hc49sf6o21)