Εννέα μέρες συμπληρώθηκαν σήμερα από τη γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων και οι γονείς της τέλεσαν το εννιαήμερο μνημόσυνο στο νεκροταφείο των Άνω Λιοσίων. Το «παρών» στην επιμνημόσυνη δέηση έδωσε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Ο κ. Καλλιακμάνης μιλώντας στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» υποστήριξε ότι οι γονείς και η αδερφή της αδικοχαμένης Κυριακής βρίσκονται σε τραγική κατάσταση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0gcj8ms014x)
«Η αδελφή της ήταν αμίλητη. Την πλησίασα και της ζήτησα συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν και της υποσχέθηκα ότι θα μάθουμε ποιος έφταιγε», ανέφερε αρχικά ο κ. Καλλιακμάνης. «Κάποια στιγμή το κορίτσι ξέσπασε σε λυγμούς και ο πατέρας της πήγε κοντά της και της είπε "μη στεναχωριέσαι, η Κυριακούλα είναι στον μήνα του μέλιτος και περνάει τέλεια"», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, ο πατέρας της 28χρονης βρίσκεται σε άρνηση και δεν θέλει να συνειδητοποιήσει ότι δεν θα ξαναδεί το παιδί του. «Μιλούσε με όλον τον κόσμο, τους αγκάλιαζε. Έδειχνε σαν να προσπαθεί να ξεχάσει τι είχε συμβεί», είπε ακόμη.