Ενώπιον του εισαγγελέα Αθηνών αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το μεσημέρι ο νεαρός ο οποίος κατηγορείται πως πυροβόλησε και τραυμάτισε οπαδό του Πανιωνίου έξω από τον οργανωμένο σύνδεσμο της ομάδας, στη Νέα Σμύρνη.

Πρόκειται για ένα νεαρό άνδρα επίσης φίλαθλο του Πανιωνίου ο οποίος έπειτα από αντιδικία με το θύμα τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε τρεις φορές με αποτέλεσμα μία βολίδα να τον πλήξει στο μηρό.

Ο δράστης αν και κατάφερε να διαφύγει από το σημείο της επίθεσης εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα από τους αστυνομικούς του τμήματος Αθλητικής Βίας ενώ στο σπίτι του εντοπίστηκε και ένα μαχαίρι με μεγάλη λάμα.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για οπαδική βία, παραβάσεις του νόμου περι όπλων και άλλα αδικήματα και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των αρχών.
Ως προς την αιτία του διαπληκτισμού του με το θύμα ο κατηγορούμενος δεν θέλησε να αποκαλύψει λεπτομέρειες στους αστυνομικούς.

Σημειώνεται πως το θύμα, ηλικίας 34 ετών, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τις πληροφορίες.