Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες τέσσερα άτομα τα οποία θεωρείται πως κρύβονται πίσω από τις βομβιστικές επιθέσεις σε κάβα στην Καλλιθέα αλλά και πρατήριο καυσίμων στο κέντρο του Πειραιά.

Τα δύο άτομα σχετίζονται με την επίθεση στο πρατήριο καυσίμων όπου οι δράστες είχαν τοποθετήσει αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό μεγάλης ισχύος σε πλαϊνή μάνδρα προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές.

Οι άλλοι 2 άντρες φέρεται να σχετίζονται με την βομβιστική επίθεση σε κάβα η οποία ανήκει σε γνωστό ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων ο οποίος έχει βρεθεί ξανά στοχαστρο βομβιστών.

Οι τέσσερις άντρες έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας έπειτα από πολύμερες παρακολουθήσεις από τους αστυνομικούς του τμήματος Εκβιαστών της ασφάλειας Αττικής οι οποίοι παρακολουθούσαν τόσο τις κινήσεις τους όσο και τις τηλεφωνικές τους συνδιαλέξεις.

*Διαβάστε ακόμα: Επιθέσεις σε Πειραιά και Καλλιθέα: Το βενζινάδικο, η κάβα και οι βόμβες - Τι ψάχνει το εκβιαστών

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται αν συνδέονται τα δύο περιστατικά.

Άπαντες συνελήφθησαν για τα αδικήματα της αντίστασης, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών, ενώ κάποιοι είχαν και καταδικαστικές αποφάσεις, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη ακόμα ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις εισαγγελικές αρχές.