Νέες πληροφορίες για τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας στο Β' Νεκροταφείο έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή στο «Φως στο Τούνελ». Πρόκειται για μια γυναικεία τσάντα που εντόπισε τηλεθεάτρια πεταμένη κοντά στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην ίδια περιοχή, μια μέρα μετά το φόνο. Η μάρτυρας, σύμφωνα με την εκπομπή, προτίθεται να καταθέσει στις Αρχές που όλο αυτό το διάστημα χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή μεγάλη ακτίνα γύρω από το κοιμητήριο, ώστε να βρουν την τσάντα που κρατούσε η Δώρα.

Ακόμη, άλλη τηλεθεάτρια, που δεν είχε μιλήσει στις Αρχές, άκουσε τις κραυγές και βρέθηκε πρώτη στον τόπο που χτυπήθηκε η άτυχη γυναίκα.

Ο δολοφόνος φαίνεται ότι πήρε μαζί του την τσάντα της άτυχης γυναίκας που, αν βρεθεί, ίσως βοηθήσει την αστυνομία στον εντοπισμό του. Πρόκειται για μια ανοιχτόχρωμη μπεζ γυναικεία τσάντα με χερούλι που είχε μαζί της η Δώρα Ζέμπερη, με όλα της τα προσωπικά αντικείμενα. Αυτήκοοι μάρτυρες άκουσαν δυνατές φωνές πριν εντοπιστεί η σορός της νεαρής γυναίκας, ενώ η σκηνή του εγκλήματος έδειχνε ότι είχε προηγηθεί πάλη.

Στο μεταξύ επιβεβαιώθηκε η πληροφορία ότι η Δώρα Ζέμπερη είχε λάβει γραπτό μήνυμα για να μην ξαναπάει στο νεκροταφείο.