Συστατικά

3 αυγά
2 φλιτζ. φρέσκο baby σπανάκι
1 τομάτα, κομμένη
1/4 φλιτζ. κομμένο κρεμμύδι
1/4 φλιτζ. θρυμματισμένη φέτα
Αλάτι και πιπέρι

Οδηγίες

Κόψε το κρεμμύδι και την τομάτα. Ψέκασε ένα τηγάνι με σπρέι μαγειρέματος και άναψε το μάτι σε μέτρια θερμοκρασία. Μάρανε τα κρεμμύδια μέχρι να γίνουν διάφανα.

Πρόσθεσε τα αυγά, την τομάτα, το σπανάκι και ψήσε τα μέχρι να πήξει το μείγμα.
Ακριβώς πριν βγάλεις το τηγάνι από τη φωτιά, πρόσθεσε τη μισή ποσότητα φέτας για να λιώσει.

Σέρβιρε μαζί με την υπόλοιπη φέτα, αλάτι και πιπέρι.