Καλοκαιρινό magazino Δημήτρης Κουνιάς Πένυ Κουλιζάκου
Πεντανόστιμο κοτόπουλο αλά κρεμ με πάπρικα
g7h19k4kgdyauzmy9anf
Γεύσεις

Πεντανόστιμο κοτόπουλο αλά κρεμ με πάπρικα

Συνοδεύεται ωραία με πατάτες τηγανιτές ή ρύζι

Υλικά

Κοτόπουλο φιλέτο 700 γρ
Κρέμα γάλακτος 330 ml
Ελαιόλαδο 4 κουταλιές σούπας
Λευκό κρασί 1/2 ποτήρι
Γραβιέρα 50 γρ τριμμένη
Αλάτι - πιπέρι- πάπρικα

Οδηγίες

Πλένουμε καλά το κοτόπουλο και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Το βράζουμε σε λίγο νερό μόνο για 5 λεπτά για να είναι ζουμερό. Στην συνέχεια σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε το κοτόπουλο, το σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί το κρασί βάζουμε την πάπρικα,το τριμμένο τυρί και την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε και το αφήνουμε για 5 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας κι είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.

πηγή:chefoulis.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα