ΥΛΙΚΑ

300 γρ. κουβερτούρα
150 γρ. αποξηραμένα βερίκοκα, ψιλοκομμένα + έξτρα για σερβίρισμα
80 γρ. αμύγδαλα άψητα και ανάλατα, ψιλοκομμένα + 20 γρ. ολόκληρα
2 κ.σ. ινδοκάρυδο + έξτρα για το σερβίρισμα
αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια και τη βάζουμε σε ένα πυρίμαχο μπολ.
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά στα 800 watt.
Αφαιρούμε το μπολ από το μπεν μαρί.
Προσθέτουμε στο μπολ τα ψιλοκομμένα βερίκοκα, τα ψιλοκομμένα αμύγδαλα,το ινδοκάρυδο και το αλάτι.
Ανακατεύουμε και αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί 25x35 το οποίο έχουμε στρώσει με λαδόκολλα.
Απλώνουμε ομοιόμορφα με μια σπάτουλα και πασπαλίζουμε σε διάσπαρτα σημεία τα ολόκληρα αμύγδαλα.
Βάζουμε στο ψυγείο και αφήνουμε για 2 ώρες να σφίξει η σοκολάτα.
Κόβουμε σε κομμάτια, πασπαλίζουμε με τα έξτρα βερίκοκα, το έξτρα ινδοκάρυδο και σερβίρουμε.

πηγή:akispetretzikis.com