Η φωνή της επενδύει μουσικά την παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια πασίγνωστης εταιρίας ουίσκι με το τραγούδι «Fly me to the moon» του Frank Sinatra, τραγούδι για το οποίο πήρε άδεια από την κόρη του Sinatra, Nancy.

Έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα μίλησε η TEREZA στην κάμερα του «Happy Day» και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη.

Η τραγουδίστρια που το 1992 έκανε επιτυχία με το «Το ‘σπασα το κυπελλάκι» μίλησε για τις προτάσεις γάμου που έχει δεχθεί αλλά και την αδυναμία της στην Καλομοίρα.

«Το Κυπελλάκι ήταν ίσως η πρόταση στο να μπορέσει ένα κορίτσι να επαναστατήσει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Τερέζα. «Είτε χωρίζοντας αλλά ακόμα και το αγόρι. Έχει αυτόν τον τσαμπουκά που εμένα μου ταιριάζει σαν χαρακτήρας»..

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια παραδέχθηκε, επίσης, πως έχει δεχθεί πολλές προτάσεις γάμου ενώ είχε και «δυο τρεις πολύ ωραίες αλλά είμαι τυχερή που δεν τους παντρεύτηκα. Τους έβλεπα μετά και έλεγα Oh My God»..

Όσον αφορά στη σχέση με την Καλομοίρα και την αδυναμία που της έχει, η Τερέζα δήλωσε πως «ήμουν στη σχολή του Fame Story όπου περνούσαν πολλά παιδιά για casting. Η Καλομοίρα ήταν από τα παιδιά που είχα μεγαλύτερη χημεία επειδή και αυτή ήταν Αμερικανίδα, ήταν μόνη της εδώ και ήθελα πολύ να την προστατέψω γιατί δεν ήξερε τον χώρο και επίσης μου το ζήτησαν οι γονείς της»..

«Επίσης, ήταν δική μου ιδέα να πάει η Καλομοίρα στη Eurovision όπου κέρδισε την τρίτη θέση. Το πάλευα τρία χρόνια και είμαι χαρούμενη που πήρε την απόφαση να κάνει οικογένεια γιατί την ήθελε πάρα πολύ» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Τέλος, η Τερέζα σημείωσε πως θα πραγματοποιήσει εμφανίσεις στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο». Το νέο της τραγούδι «Σε αυτό τον δρόμο» της έδειξε άλλο δρόμο στην ελληνική μουσική σκηνή. «Έχω πολλά χρονιά να πω ελληνικό τραγούδι και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είναι ένα όνειρο να κάνω ένα τραγούδι του Γιώργου Κατσαρού. Αυτό το διάστημα στο "Γυάλινο Μουσικό Θέατρο" μαζί με τον Πλέσσα και τον Κατσαρό ζω μεγάλες στιγμές κάθε Κυριακή και το χαίρομαι.



Μάλιστα όπως εξομολογήθηκε στα parapolitika.gr, και στον Γιάννη Ξυνόπουλο, αυτό το Σάββατο 25/01/2020 θα εμφανιστεί στην μουσική εκπομπή της ΕΡΤ «Στα τραγούδια λέμε Ναι» όπου θα τραγουδήσει στο αφιέρωμα που πραγματοποιεί η εκπομπή στον σημαντικό Έλληνα δημιουργό Γιώργο Κατσαρό, που της έγραψε και το νέο της τραγούδι «Σε αυτό τον δρόμο», σε στίχους Πυθαγόρα.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Κατσαρός, σε αυτή την εκπομπή θα το παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό, ζωντανά.