Πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της, αλλά τώρα το έχει ξεπεράσει, βρίσκοντας το παλιό καλό εαυτό της.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι το πανέμορφο μοντέλο που μας είχε εντυπωσιάσει με το θάρρος της όταν είχε περάσει μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας, όμως βγήκε νικήτρια και πλέον δείχνει να μην φοβάται τίποτα.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι 34 ετών σήμερα, και γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι στου νομού Αττικής.

Σύμφωνα με όσα έχει πει η ίδια, πήγε σε τεχνικό λύκειο, και σπούδασε μακιγιάζ και κομμωτική. Μάλιστα, σε ηλικία 18 ετών, συμμετείχε στα καλλιστεία ομορφιάς «Playmate», ωστόσο, ο χώρος του μόντελινγκ δεν ταίριαζε καθόλου στον χαρακτήρα της, οπότε η ίδια αποφάσισε να μη συνεχίσει.

Στα 28 της χρόνια, η Ευρυδίκη διαγνώσθηκε με λέμφωμα Hodgkin στο τρίτο στάδιο, αλλά τελικά κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο. Επαγγελματικά, εκτός από την δημοσιότητα που έχει λάβει από την συμμετοχή της στο My Style Rocks η Ευρυδίκη έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά κοσμημάτων.

Ακόμα και τους 300 της Βουλής είχε θελήσει  να στείλει ένα μήνυμα, με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Έτσι, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τις ανάγκες γνωστής εταιρίας, είχε κάνει φωτογράφιση στον τελευταίο όροφο κεντρικό ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος και δεν δίστασε να ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της στο μπαλκόνι, με φόντο τη Βουλή των Ελλήνων, κάνοντας με τον τρόπο αυτό τη δική της διαμαρτυρία για το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας μας είχε βγάλει από τα ρούχα μας.

«Ακόμα και αν ο Αλέξης πουλήσει την Ακρόπολη, εμείς θα την πάρουμε πίσω», είχε δήλωσει η πρώην Playmate.

Πλέον η πανέμορφη Ευρυδίκη κάνει επιλεκτικές φωτογραφίσεις, γιατί όπως δηλώνει και η ίδια νιώθει ακόμα σέξι. Αν και τον τελευταίο καιρό είχε αποσυρθεί από το μόντελινγκ εξαιτίας της υγείας της, τώρα δείχνει ξανά διάθεση να επιστρέψει δυναμικά από εκεί που είχε σταματήσει.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Το φλερτ παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή της διότι της αρέσει να τη φλερτάρουν και θέλει ο άνδρας που θα σταθεί στο πλευρό της να είναι ευγενικός, ισχυρός, μερακλής και large, όπως αναφέρει, για να μπορεί να αφήνεται πάνω του.

Για αυτό η ευχή που θα ήθελε να γίνει πραγματικότητα θα ήταν να βρει «αυτόν» που την ταξιδέψει σε άγνωστους προορισμούς και που θα την απογειώσει σε όλα τα επίπεδα.

Φλογερή και γεμάτη πάθος, η μελαχρινή οπτασία Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχει βάλει πλώρη για μεγάλα πράγματα και ονειρικά ταξίδια που θα τη ξετρελάνουν αφού εκείνη μαγεύει τον ανδρικό πληθυσμό με την εντυπωσιακή εμφάνιση της.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ανήκει στο ζώδιο της Υδροχόου, και όπως δηλώνει, αγαπημένος της προορισμός είναι η Νέα Υόρκη και Ντουμπάι.

Όταν ρωτήθηκε για τα επίθετα που τη χαρακτηρίζουν, απάντησε με μεγάλη ταχύτητα ότι είναι: «κακομαθημένη, απαιτητική και ατίθαση».

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι όσοι θέλετε μπορείτε να την ακολουθήσετε στον λογαριασμό της στο Instagram, που έσβησε τον παλιό λογαριασμό και άνοιξε καινούριο, αφού είναι από τις λίγες κοπέλες που δεν διατηρεί λογαριασμό στο Facebook.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Δείτε και ορισμένες παλαιότερες φωτογραφίες της που κόβουν τα ανάσα:

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου