Ο Μάρκο Βεράτι, πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Ιταλίας, επέλεξε την Μύκονο για να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.
Ο γνωστός ποδοσφαιριστής απολαμβάνει τις κοσμικές παραλίες του νησιού μαζί με την εκρηκτική σύζυγο του, Τζέσικα Αΐντι.
Ο φρεσκοπαντρεμένος Μάρκο Βεράτι Βεράτι εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV να κάνει τις βουτιές του στην Ψαρρού, όπου δεν άφησε ούτε λεπτό από τα μάτια του την πανέμορφη αγαπημένη του, η οποία εντυπωσίασε και μονοπώλησε το ενδιαφέρον του ανδρικού πληθυσμού με το μικροσκοπικό μπικίνι της.


Πότε παντρεύτηκαν

Ο 29χρονος Ιταλός ποδοσφαιριστής παντρεύτηκε με την Τζέσικα Αΐντι στο Παρίσι μετά τον τελικό του Euro 2020. Υπενθυμίζεται ότι ο Μάρκο Βεράτι ανέβηκε για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας.
Η πρώτη φορά που ντύθηκε γαμπρός ήταν όταν παντρεύτηκε την Ιταλίδα Laura Zazzara με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους.

Ποια είναι η νέα σύζυγός του

Η εκρηκτική Τζέσικα ήταν το 2011 η φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς Fresh Faces, εντυπωσιάζοντας με την εμφάνισή της, το χυμώδες κορμί και τα εξωτικά χαρακτηριστικά, ενώ σήμα- κατατεθέν είναι τα σγουρά μαλλιά της.
Ακόμη είναι ένα από τα βασικά πρόσωπα του Sports Illustrated, ενώ στον λογαριασμό της στο Instagram ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της με σέξι μαγιό, που αναστατώνουν τους ακολούθούς της.
Δείτε φωτογραφίες: