Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» το Σάββατο, αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην εκπομπή που αφορούσαν τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ και οι αντιδράσεις στα social media περί του θέματος ήταν ποικίλες.

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου, μάλιστα, τα έβαλαν με την παρουσιάστρια της εκπομπής, Σίσσυ Χρηστίδου και πιο συγκεκριμένα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το όλο θέμα.

Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Πριν από λίγες ώρα, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να πάρει δημόσια θέση, με αφορμή ένα μήνυμα που έλαβε στο Twitter. «Λυπάμαι ειλικρινά που στα κρίσιμα σημεία ΔΕΝ απάντησες, που δεν μπόρεσες να αρθρώσεις 1 σωστό λόγο απέναντι σε όσα έλεγε η #κωνσταντινιδου, η οποία έβαλε στο ίδιο τσουβάλι τις αδυναμίες και τις ντροπές μας με τους βιασμούς του #Φιλιππιδης. Πόσο λίγη ήσουν», ανέφερε το μήνυμα που έλαβε.

Στην απάντησή της η παρουσιάστρια έγραψε: «Λυπάμαι που περίμενες απαντήσεις, από τη θέση αυτή κάνω ερωτήσεις. Όσον αφορά την θέση μου ήταν ξεκάθαρη. Αν περίμενες να βρίσω την καλεσμένη μου δεν θα το έκανα ποτέ. Διαχωρίστηκα, προσπάθησα να εξηγήσω και τοποθετήθηκα. Αφού ήταν λίγο, αν την συναντήσεις μπορείς να κάνεις το «πολύ».