Ο Πασχάλης Τσαρούχας βρέθηκε στην εκπομπή «Ελένη» για την επαγγελματική του πορεία και θυμήθηκε τα πρώτα του βήματα.

«Ξεκίνησα από τη «Βασιλική». Ήταν σημαντική για πολλούς λόγους. Όχι μόνο επειδή έδωσε σε εμένα φόρα για να βγω στην πιάτσα, αλλά και η πρώτη δουλειά που μου έδωσε την ευκαιρία να επενδύσω και να δω τι μπορώ να κάνω. Δούλευα με τον πατέρα μου και όταν έκλεισα την «Βασιλική» είχα πει ‘αν δεν πάει καλά αυτό, θα αλλάξω δουλειά’. Μπορεί να μου άρεσε σαν επάγγελμα αλλά μπορεί να μην ήταν για μένα ή να μην ήμουν εγώ για αυτό» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

«Δεν ήμουν πιτσιρίκος, ήμουν 30αρης. Δεν έσκασε ένα 20χρονο που το πήραμε για να κάνει καριέρα. Ήξερα πώς είναι να δουλεύεις πολύ, να περνάς με πολλά και με το καθόλου. Μπήκα στο χώρο, το αγάπησα και με αγάπησε. Το έκανε με πολύ πάθος και με πολύ αγάπη. Όταν μπήκα εγώ στο χώρο γινόντουσαν πολλές δουλείες. Τότε μεσουρανούσε ο Κουτσομύτης. Εγώ ήμουν στη σχολή μαζί με τον Τζώρτζογλου. Μετά από εμάς ήταν η Τουμασάτου, ο Ορφανός, ο Χειλάκης» ανέφερε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε τον ηθοποιό για τα πράγματα που έχουν αλλάξει από την εποχή που εκείνος ξεκινούσε. «Αλλάζει η αφετηρία του καθενός, το γιατί θέλει να το κάνει αυτό και πρακτικά έχει γίνει πιο εύκολο. Όταν εγώ έγινα ηθοποιός υπήρχε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, δεν μπορούσε να παίξει κάποιος αν δεν είχε άδεια, αν δεν είχε βγάλει σχολή. Αυτό το άλλαξε η Μελίνα. Τώρα ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Δίνεται η ευκαιρία σε περισσότερους ανθρώπους που ενδεχομένως έχουν το ταλέντο χωρίς εκπαίδευση να δείξουν τι αξίζουν. Υπάρχει όμως και μια προϋπόθεση που δεν τηρείται. Να έχει κάποιος σπουδάσει μια δουλειά για να την κάνει. Να έχει μια εμπειρία εργασιακή. Δεν λέω ότι είναι καλό ή κακό. Λέω μόνο τι έχει αλλάξει με τα χρόνια» σχολίασε ο Πασχάλης Τσαρούχας.