Σάλος προκλήθηκε στο Twitter με την τελευταία εκπομπή του Σάκη Ρουβά, «Idols», με αφιέρωμα στον Νίκο Κούρκουλο, η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Στο επεισόδιο μίλησαν μεταξύ άλλων η κόρη του Εριέττα Κούρκουλου, οι Σωτήρης Χατζάκης, Αριστείδης Καμάρας, Γιώργος Λιάνης, Καρυοφιλιά Καραμπέτη, Λυδία Κονιόρδου.

Όταν, όμως, η εκπομπή ανέβηκε στην επίσημη διαδικτυακή σελίδα του σταθμού, μία ακόμα συνέντευξη συμπεριελήφθη στο επεισόδιο, αυτή του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης, κατηγορούμενος για τέσσερις βιασμούς, μιλούσε για τον αείμνηστο ηθοποιό. Προφανώς αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του διαδικτύου με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σκληρή κριτική.

Τα στελέχη του ΣΚΑΪ απάντησαν στην ιστοσελίδα της «Αυγής» πως η ανάρτηση του εν λόγω αμοντάριστου επεισοδίου στην ιστοσελίδα έγινε εκ παραδρομής, ενώ στον τηλεοπτικό αέρα δεν προβλήθηκε κανένα στιγμιότυπο με την συμμετοχή του Δημήτρη Λιγνάδη. Παράλληλα σημείωναν πως οι εν λόγω συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν πριν από περίπου τρία χρόνια.

Το επεισόδιο που εστάλη από την εταιρία παραγωγής ήταν το αμοντάριστο. Συνηθίζεται στο web tv των τηλεοπτικών σταθμών να προβάλλεται διαφορετικό επεισόδιο λόγω πνευματικών δικαιωμάτων.

Σημειώνεται πως το απόσπασμα έχει κατέβει από την ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: