Μετά τον δημόσιο «πόλεμο» με τη Φωτεινή Ψυχίδου, ο Σπύρος Πώρος φιλοξενήθηκε στο πλατό του Πρωινού και μίλησε για τους Πυξ Λαξ, την υπόθεση παιδοφιλίας του πρώην ντράμερ τους αλλά και τη διένεξη με τη δημοσιογράφο.

«Έχω επικοινωνήσει με τη μητέρα του κοριτσιού που κατήγγειλε την παρενόχληση από τον ντράμερ. Σε κάτι καταστάσεις τόσο σκοτεινές, όλοι πρέπει να προσέχουν τι λένε και πώς εκφράζονται.

Δεν είναι μόνο το κορίτσι, αλλά η οικογένεια περνάει έναν Γολγοθά. Η οικογένεια είναι απογοητευμένη από την ανάρτηση και τη στάση της μπάντας. Πολλοί βιάστηκαν να πουν ότι πήγα εναντίον της μπάντας» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Πώρος.

«Είπα στη Φωτεινή ότι η ανάρτησή της ήταν λάθος γιατί εκείνη μπορεί να μιλήσει για τον εαυτό της. Η μπάντα από τη στιγμή που ήταν ντράμερ τους όταν έγινε το συμβάν και μετά συνέχισε να συνεργάζεται, δεν θα έπρεπε να επιτεθεί στο κοινό με τέτοια αλαζονεία όταν της ζήτησαν εξηγήσεις. Αυτό είπα.

Η ανακοίνωση των Πυξ Λαξ ήταν άστοχη και κακή» συνέχισε ο γνωστός φωτογράφος.

Όσον αφορά στη Φωτεινή Ψυχίδου, ο Σπύρος Πώρος σημείωσε ότι έκανε τη σχετική ανάρτηση «από ανοησία και από επιθυμία να δείξει ότι αυτή δεν γνώριζε και έβαλε κι άλλους μέσα. Όταν είσαι “ναι μεν, αλλά”, είναι μεγάλο φάουλ.

Δηλαδή δίνεις στο κοινό να πιστέψει ότι ήταν πέφτουλας, ήταν @@, αλλά δεν ήταν αυτό ίσως. Επειδή σέβομαι και επειδή είναι μητέρα, της τα είπα για να την προφυλάξω. Την είπα κακομοίρα, γιατί το έκανε με κακή μοίρα. Δεν είναι σύντροφός μου».

Δείτε ακόμη: Άγρια κόντρα Πώρου –Ψυχίδου με αφορμή το σκάνδαλο με τους Πυξ Λαξ – «Τους ξέπλυνες μια χαρά»

Και πρόσθεσε πως «εγώ λέω αυτή η υπόθεση πρέπει να φτάσει στο τέλος και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Να το πληρώσει αυτό το τέρας, σκέψου να ήταν το δικό σου παιδί.

Με τη Φωτεινή είμαστε μία χαρά. Δεν ξεκατινιάζομαι. Εγώ δεν είμαι της δημόσιας σχέσης, τα λέω δημόσια αυτά που σκέφτομαι. Γι’ αυτό της είπα ότι έκανε λάθος, δεν είχε καμία δουλειά να βγει να μιλήσει. Αυτό το ατόπημα που έκανε, ήταν πιο σοβαρό από ό,τι αν θα την πω εγώ κακομοίρα. Η Φωτεινή το έχει μετανιώσει που το έκανε αυτό, πιστεύω. Γιατί βρήκε τον μπελά της χωρίς να φταίει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: