Ο Θανάσης Πατριαρχέας, ο «Άγγελος Βρουλάκης» του Σασμού, με ανάρτησή του στο instagram αποκάλυψε ότι στη σειρά αναμένεται να δούμε μία ακόμη ανατροπή.

Αναρτώντας μία φωτογραφία με τον ίδιο να έχει γυρίσει την πλάτη του στον φωτογραφικό φακό, ξεχωρίζει το...βαμμένο με αίμα πουκάμισό του, δίνοντας έτσι την εντύπωση πως το τέλος του «Άγγελου» στον Σασμό είναι κοντά.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Φινάλε. Γεια σας. (Πολλές φορές ακούμε για φόνους και ευτυχώς δεν έχουμε εικόνες. Είναι σκληρές, αβάσταχτες, ειδικά για αυτούς που μένουν πίσω. Εδώ είναι ένα ψέμα αλλά κάθε φορά που το βλέπω το ίδιο σοκαριστικό. Τα όπλα κάνουν μόνο για παλιοσίδερα. Οι έχθρες, οι βεντέτες, οι κακίες δεν λυτρώνουν, αποθρασύνουν. Ας γεμίσουμε τις καρδιές, μας όχι μόνο αγάπη αλλά και λογική».



Τα spoiler για το «θάνατο» του «Άγγελου»

Τα spoiler που κυκλοφορούν αυτόν τον καιρό στο διαδίκτυο, έπειτα από την αγοραπωλησία του κτήματος των Σταματάκηδων στον Άγγελο, η Καλλιόπη εξοργισμένη από το γεγονός, πηγαίνει στο ιατρείο του για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και μετά από έναν μεγάλο καβγά, αρπάζει ένα νυστέρι και καρφώνει τον Άγγελο στα πλευρά.

Πιστεύοντας πως τον έχει σκοτώσει, τρέχει να κρυφτεί, εκείνος όμως είναι ακόμη ζωντανός. Αμέσως μετά, μπαίνει στο ιατρείο ο Κώστας (Δημήτρης Γεωργαλάς) και τυφλωμένος από τη ζήλια του για την Άσπα (Βέρα Μακρομαρίδου), σφάζει τον Άγγελο και τρέπεται σε φύγη. Η Άσπα εντοπίζει το νεκρό σώμα του αγαπημένου της και το σοκ είναι τεράστιο.