Ένα ξέφρενο πάρτι που κράτησε μέχρι το πρωί έδωσαν στην παραλία Φαλάσαρνα η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης μετά τον γάμο τους στην Κρήτη.

Για την ακρίβεια το ζευγάρι έκανε... δύο γάμους, αρχικά τον παραδοσιακό θρησκευτικό στο εκκλησάκι του Άγιου Εφραίμ και στη συνέχεια ακολούθησε μια δεύτερη τελετή σε... αμερικανικό στυλ πάνω στην παραλία.





Το ζευγάρι έκανε εντυπωσιακή είσοδο στον χώρο του beachbar υπό τους ήχους των Red Hot Chilly Peppers και στη συνέχεια έκοψε τη γαμήλια τούρτα με το θέμα από την τηλεοπτική σειρά «Τα φιλαράκια» να ξεσηκώνει τους καλεσμένους.



Στη σκηνή που είχε στηθεί δε θα μπορούσε να μην ανέβει ο πατέρας της νύφης, Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος ξεσήκωσε τους πάντες με τα τραγούδια του, αλλά και η Ελένη Φουρέιρα που ήταν καλεσμένη και τραγούδησε για τους νεόνυμφους.






Η Κόνι Μεταξά έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ και δε σταμάτησε στιγμή να χορεύει με τον αγαπημένο της, ο οποίος την αγκάλιαζε και τη φιλούσε συνεχώς.




Οι καλεσμένοι τα έδωσαν όλα στον χορό και στο τραγούδι και γλέντησαν με την ψυχή τους, δίνοντας τις ευχές τους στο ζευγάρι για μια ζωή γεμάτη ευτυχία, χαρά κι αγάπη ατελείωτη.