Στο νησί Χάμιλτον της Αυστραλίας κατέλυσε το κινηματογραφικό συνεργείο για τα γυρίσματα της ταινίας «Ticket to Paradise», που πρωταγωνιστούν οι Τζούλια Ρόμπερτς και Τζορτζ Κλούνεϊ.

Οι δυο τους είναι φίλοι από τον… 20ό αιώνα, ως εκ τούτου ο Κλούνεϊ δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει ένα αστειάκι για την απόλυτη πρωταγωνίστα των rom-com (σημ. ρομαντικών κωμωδιών), που άφησε το αποτύπωμά της στο είδος μετά το διάσημο φιλμ «Pretty Woman».

Το σχόλιο έγινε στο πλαίσιο της συνέντευξης για την εκπομπή «Late Show» με τον Στίβεν Κολμπέρ.

Ο Κλούνεϊ περιέγραψε πώς τον… ενοχλούσε η Ρόμπερτς στο νησί που είχε καταλύσει με την οικογένειά του, δηλαδή τη σύζυγό του Αμάλ Αλαμουντίν και τα πεντάχρονα δίδυμα Αλεξάντερ και Έλα.



«Ήταν πολύ διασκεδαστικά για εμάς αυτά τα γυρίσματα. Η Τζούλια είναι πολύ καλή φίλη», είπε αρχικά, αλλά δεν έμεινε στον έπαινο, αφού η κινηματογραφική σούπερ σταρ «κόλλησε» με την οικογένεια: «Κάποια στιγμή, αυτό ξεκίνησε να γίνεται ενοχλητικό, γιατί εκείνη δεν είχε έρθει με την οικογένειά της. Οπότε, ερχόταν μαζί μας κάθε πρωί για καφέ, μετά της φέρναμε συνεχώς φαγητό, την πηγαίναμε όπου ήθελε με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή είπα: “Πρέπει να με αφήσει ήσυχο η Τζούλια Ρόμπερτς”».

Ο Κολμπέρ, τότε, σιγόνταρε: «Όλοι οι άντρες αυτό το πρόβλημα έχουν».

Πάντως, ο Κλούνεϊ, που είχε τονίσει σε κοινή συνέντευξη ότι έμεναν σε συγκρότημα, η οικογένειά του από πάνω και η Ρόμπερτς από κάτω, κάθε ξημέρωμα… κόαζε, λαμβάνοντας την ίδια απάντηση από τη φίλη τους, αποκάλυψε ότι τα παιδιά του την φωνάζουν «θεία».

Η Ρόμπερτς, από τη μεριά της, σχολίασε ότι στο Χάμιλτον πέρασε πάρα πολύ χρόνο μόνη της: «Οι Κλούνεϊ με έσωσαν από την απόλυτη μοναξιά και την απόγνωση. Ήμασταν σε μια φούσκα και είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έλειπα ποτέ από την οικογένειά μου. Δεν νομίζω ότι έχω περάσει τόσο πολύ χρόνο μόνη μου, από τότε που ήμουν 25 ετών».