Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε στα παρασκήνια της νέας κωμικής σειράς «Μαίρη - Μαίρη - Μαίρη» του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου.

Οι πρωταγωνιστές της πολυαναμενόμενης κωμικής σειράς «Μαίρη - Μαίρη - Μαίρη» μιλούν για τους ρόλους που υποδύονται και πόσα κοινά στοιχεία έχουν με τον εαυτό τους.

Η Βάσω Λασκαράκη υποδύεται τη Μαίρη Β μία πολύ αφοσιωμένη γυναίκα στην καριέρα της γεγονός που όπως λέει και η ηθοποιός την έχει κάνει «να χάσει την ταυτότητά της ως γυναίκα».

«Ο ρόλος μου έχει πολλές ανησυχίες, αλλά μπορεί να καταφέρει τα πάντα» αναφέρει η ίδια και αποκαλύπτει πως έχει κοινά στοιχεία με τον ρόλο της.

Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς υποδύεται τον σύζυγο της Μαίρης Β. «Είμαι ο Γιώργος, ένα φυσιολογικός σαραντάρης και παλεύουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα» εξηγεί, ενώ και ο ίδιος λέει πως έχει κοινά στοιχεία με τον ρόλο του, καθώς ξεχνά να φροντίσει πράγματα στο σπίτι.

Η Μαίρη Σταυρακέλλη υποδύεται τη Ζορζέτα, τη μητέρα της Μαίρης Β. «Η Ζορζέτα είναι “μία εικόνα, χίλιες λέξεις - διασκεδάζω πάρα πολύ με τη Ζορζέτα» αναφέρει η ηθοποιός.

«Υποδύομαι μια κλασική Ελληνίδα μάνα που τρώγεται με τη συμπεθέρα της» δηλώνει η Φωτεινή Ντεμίρη που υποδύεται την πεθερά της Μαίρης Β. Η ίδια ωστόσο λέει πως στη ζωή της δεν νιώθει ακόμα πεθερά.

«Δεν είμαι τόσο επεμβατική στη σχέση των παιδιών μου» συμπληρώνει.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: