Μία αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην «Ελένη» η Χρύσα Παπά, με την ηθοποιό να αναφέρει μεταξύ άλλων τις εξελίξεις του ρόλου της στη «Γη της Ελιάς».

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι κάνει το πρώτο βήμα με έναν άνδρα, αλλά στην αρχή της σχέσης προστατεύει την ερωτική της ζωή.

«Τα τελευταία χρόνια οι άνδρες διστάζουν να μου μιλήσουν ή με πλησιάζουν γιατί με αναγνωρίζουν. Κάνω το πρώτο βήμα, αλλά φροντίζω να το αποφεύγω γιατί είναι πολύ ωραίο να κάνει το πρώτο βήμα ένας άνδρας. Στην αρχή μίας σχέσης προστατεύω την ερωτική μου ζωή από τις κάμερες, ακόμα και από τον περίγυρο μου».

Η δημοσιότητα που γνώρισε μετά τα «Μυστικά της Εδέμ» ήταν σοκαριστική για εκείνη.

«Κάποιες φορές με ενοχλούν τα αδιάκριτα βλέμματα που θα πέσουν πάνω μου όταν είμαι έξω για φαγητό ή ποτό. Κάποιοι «φίλοι» απομακρύνθηκαν από κοντά μου όταν άρχισα να κάνω επαγγελματικές επιτυχίες. Στην αρχή στεναχωριόμουν, τώρα αδιαφορώ».

Στον ελεύθερό της χρόνο η Χρύσα Παπά μαγειρεύει, γυμνάζεται, φροντίζει τα φυτά της, πλέκει και ζωγραφίζω, ενώ δήλωσε πως δεν ήταν δύσκολη η απόφαση να γίνει vegan.

«Δεν νομίζω ότι γεννήθηκα για να κάνω αυτό το επάγγελμα. Έχω σπουδάσει μουσικοθεραπεία, αλλά η ψυχή μου χαίρεται με την υποκριτική. Νιώθω πολλή χαρά που είμαι στην σειρά «Η Γη της Ελιάς» και που είμαι ξανά στο MEGA μετά από τόσα χρόνια».

Στη συνέχεια η Χρύσα Παπά προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον ρόλο της Εύας: «Θα συμβεί κάτι πολύ ωραίο στη ζωή της Εύας και θα κάνει αρκετές προσπάθειες για να τα ξαναβρεί με τον Στάθη».

Στο θέατρο η Χρύσα Παπά παίζει στην παράσταση «Σέρα, η ψυχή του Πόντου», όπου ερμηνεύει επί σκηνής 12 διαφορετικούς ρόλους.

Το όνειρό της είναι να ζήσει σε ένα νησί και να απολαμβάνει τη φύση, χωρίς απαραίτητα να εγκαταλείψει τη δουλειά της.