Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε συνέντευξη στο «AstraTV» και αναφέρθηκε στη ζοφερή πραγματικότητα που επικρατεί στην Ταϊλάνδη, σχετικά με την σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων.

Η απίστευτη εξομολόγηση για την Ταϊλάνδη

Απόσπασμα της συνέντευξής του προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Σε αυτό, ο γνωστός καλλιτέχνης ανέφερε: «Έχω γνωστούς, όχι φίλους, που πρότειναν να πάμε ταξίδι στην Ταϊλάνδη, επειδή εκεί μπορούμε να κάνουμε σεξ με παιδιά».

Kρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας

«Μην σε εκπλήσσει καθόλου, απλώς κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Υπάρχουν πολλοί στον κόσμο μας, που πάνε στην Ταϊλάνδη για να κάνουν σεξ με παιδιά. Τους λέω "δεν ντρέπεστε λιγάκι;", αλλά δεν τους νοιάζει αυτό. Είναι πάρα πολύ γνωστό, μην πέφτεις από τα σύννεφα. Ζούμε σε έναν κόσμο που συνυπάρχουμε με όλα αυτά τα πράγματα που "σκοτώνουν τη ζωή"», συνεχίζει.

Αν δεν γνωρίζεις τα αγγλικά των ντόπιων μπορεί να βρεθεί μπλεγμένος

Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Γιάννη Ζουγανέλη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τη δική του εμπειρία από την περίοδο που επισκέφτηκε το Πουκέτ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, αν κάποιος επισκέπτης δεν γνωρίζει τα αγγλικά που μιλούν εκεί οι ντόπιοι, κινδυνεύει να βρεθεί μπλεγμένος, καθώς τα παιδιά στη χώρα αυτή πέφτουν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: