Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών για τις εξελίξεις στο «Survivor All Star». Ο τραγουδιστής σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» σχολίασε, μεταξύ άλλων, το ειδύλλιο που εκτυλίχθηκε ανάμεσα σε Καρολίνα Καλύβα και Μάριο Πριάμο και αναφέρθηκε και στην παρουσία του Κωνσταντίνου Βασάλου στο ριάλιτι.

Όσον αφορά τη σχέση που έχει με τον Μπο και όσα συνέβησαν ανάμεσα στην Καρολίνα και τον Κύπριο παίκτη του ριάλιτι, σχολίασε: «Μίλησα με τον Μπο. Είναι ένα απίστευτο παιδί. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να τα έχεις με τον Μπο, έναν τέτοιο παιδαρά, και να κοιτάς τον Μάριο; Είναι στενοχωρημένος. Ο Σάκης και η Μαριαλένα είχαν πάει ταξίδι με τον Μπο και την Καρολίνα. Η Καρολίνα έλεγε στον Μπο ότι τον αγαπάει».

«Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω στο Survivor ούτε με 100.00 ευρώ, δεν αφήνω το παιδί μου. Ο Βασάλος δεν μιλάει, είναι να περάσει η εβδομάδα να πάρουμε το τάλιρο. Βασάλο μου, καλό είναι το 17%. Δεν ξέρω, μπορεί και αυτός να με είχε αφίσα στο δωμάτιό του».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: