Ο Ζεράρ Πικέ έγινε για άλλη μια φορά πρωτοσέλιδο με την τελευταία του ρομαντική χειρονομία. Ο 34χρονος αθλητής, πρώην της τραγουδίστριας Σακίρα, βγαίνει πλέον όπως είναι γνωστό, με την Κλάρα Κία, μια πολύ νεότερη γυναίκα, με την οποία είναι ξετρελαμένος και όπως φαίνεται  θέλει να της δείχνει πόσο πολύ νοιάζεται.

Πιο αναλυτικά, ο Πικέ γιόρτασε τα 24α γενέθλια της συντρόφου με μεγαλοπρεπή τρόπο, χαρίζοντάς της ένα πολυτελές ταξίδι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το μοναδικό και εξωφρενικό δώρο ήταν ο τέλειος τρόπος για να γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια της Κία από τότε που έγινε γνωστή η σχέση τους.

Το ζευγάρι θα περάσει μερικές ημέρες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, εξερευνώντας τα διάσημα αξιοθέατα της χώρας. Από την εκπληκτική αρχιτεκτονική του Burj Khalifa μέχρι τις εμπορικές απολαύσεις του Dubai Mall, το ζευγάρι θα έχει πολλά να απασχοληθεί κατά τη διάρκεια της διαμονής του.

Ωστόσο, το ταξίδι δεν θα διαρκέσει για πάντα και μετά από λίγες ημέρες, ο Πικέ θα πρέπει να αφήσει τη σύντροφό του για να πετάξει για το Μαϊάμι. Εκεί, θα περάσει χρόνο με τους γιους του Μίλαν και Σάσα, οι οποίοι ζουν πλέον με τη μητέρα τους, Σακίρα.

Πληροφορίες του ξένου Τύπου αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής θα μείνει στο Μαϊάμι για δέκα ημέρες για να περάσει ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά του, τα οποία δεν κατοικούν πλέον στη Βαρκελώνη.