Με αφορμή την εξομολόγηση της Φελίσιας Τσαλαπάτη για το bullying που αντιμετώπισε στο σχολείο, η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» εξομολογήθηκε τη δύσκολη εφηβεία που είχε, στέλνοντας παράλληλα ένα δυνατό μήνυμα σε όλα τα κορίτσια.

Είχα παραπανίσια κιλά, μεγάλη γαμψή μύτη και σπυριά

«Στο σχολείο ήμουν ένα ντροπαλό κορίτσι. Είχα παραπανίσια κιλά, ήμουν ένα απεριποίητο κορίτσι. Οι γονείς μου δεν με άφηναν να βγάζω τα φρύδια μου, όπως τα άλλα κορίτσια. Είχα μια μεγάλη γαμψή μύτη, είχα αγριέψει, είχα σπυριά. Μια εικόνα που δεν έχει σχέση με τη σημερινή. Δεν ήμουν ένα κορίτσι που θα με φλέρταραν, δεν είχα αυτοπεποίθηση.


Δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου

Πέρασα μία πολύ δύσκολη εφηβεία. Δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου. Κάθε πράγμα πρέπει να γίνεται στον καιρό του. Στενοχωριέμαι όταν βλέπω κορίτσια 13 ετών να βιάζονται να μεγαλώσουν. Ακόμη και τη σεξουαλική ζωή δεν είναι ανάγκη να την ολοκληρώσει μικρή ένα κορίτσι. Θα έρθει πιο μετά. Χαλάει και το σώμα, χαλάει και η αθωότητα. Μετά θα τα κάνεις όλα! Μετά τα 18 άλλαξαν όλα», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: