Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
erasmia_manou
Lifestyle

Ερασμία Μάνου για Βασίλη Δημάκη: Γράφουν ότι έχει 44 χρόνια ποινή - Εγώ ξέρω ότι τους επόμενους μήνες θα είναι εκτός φυλακής

«Είναι το στήριγμά μου, ο άνθρωπός μου, δήλωσε η κόρη της Σοφία Βόσσου

Η Ερασμία Μάνου μίλησε για το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη.

Συγκεκριμένα, η κόρη της Σοφίας Βόσσου μίλησε στο «Happy Day» για την ποινή του συζύγου της, το πώς γιόρτασε την ημέρα που υπέγραψαν το σύμφωνο, αλλά και ένα σχόλιο που είδε να γράφουν για εκείνη.

«Θέλαμε να δηλώσει στήριξη ο ένας στον άλλο, αγάπη, και για αυτό έγινε. Απλώς θα μπορούμε να βρισκόμαστε μια φορά τον μήνα έτσι πιο ελεύθερα», είπε αρχικά.

Για το πώς γιόρτασε την ημέρα που υπέγραψε το σύμφωνο συμβίωσης, η Ερασμία Μάνου απάντησε: «Είναι δύσκολη η συνθήκη, οπότε δεν μπορούμε να το πούμε ακριβώς γιορτή, υπάρχει αυτή η μελαγχολία αυτή στεναχώρια».

«Είναι το στήριγμά μου, ο άνθρωπός μου. Τόσα χρόνια δεν είχα επιλέξει ούτε να παντρευτώ ούτε τίποτα. Ήμουν τελείως αντίθετη με όλη αυτή τη διαδικασία. Θέλω να του πω ότι θέλω να είναι γρήγορα κοντά μου και να είμαστε γρήγορα μαζί», επισήμανε.

Για την ποινή του Βασίλη Δημάκη, η Ερασμία Μάνου σχολίασε: «Αυτό που ξέρω από τους δικηγόρους είναι ότι ο Βασίλης τους επόμενους μήνες θα είναι εκτός φυλακής. Βγαίνουν διάφοροι και λένε ότι έχει 44 χρόνια ποινή. Τόσο γράφει, αλλά πρακτικά δεν έχει κάνει κανένας στη ζωή του 44 χρόνια ποινή, μην λέμε και ό,τι θέλουμε. Έτσι κι αλλιώς έχει κάνει την ποινή του. Ο σωφρονιστικός κώδικας ορίζει ότι θα πρέπει να προσμετρηθούν τα μεροκάματα με αύξηση. Αυτός είναι ο αγώνας που έχουμε να δώσουμε. Έχω δει μεγάλη στήριξη από τον κόσμο».

«Έχω δει και κάτι τρομερά σχόλια. Με είπαν "μανεκέν σε τυροπιτάδικο"», πρόσθεσε η Ερασμία Μάνου.