Την ελληνική θάλασσα και τον ήλιο της χαίρεται στις πρώτες του διακοπές μετά το διαζύγιο ο Τομ Μπρέιντι, πρώην σύζυγος του supermodel Ζιζέλ Μπούντχεν.

Ο θρύλος του NFL επιβιβάστηκε σε μια θαλαμηγό με τα τρία του παιδιά και ξεκίνησαν τις βόλτες στα καταγάλανα νερά του Ιονίου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο 45χρονος αθλητής ανάρτησε βίντεο στα social media, το οποίο αναδημοσίευσε και η «Daily Mail», όπου φαίνεται να δείχνει στα παιδιά του πώς να κάνουν βουτιές!

Με τη σκέψη πως κάποιοι στα κοινωνικά δίκτυα τον αμφισβήτησαν ως γονέα και επέκριναν το γονεϊκό του παράδειγμα, δεν του έλειψαν και οι «ψευτοενδοιασμοί», αφού τρόλαρε τις επικρίσεις γράφοντας σε βινιέτα στο βίντεο: «Δεν ξέρω αν αυτό δείχνει αν είμαι καλός γονέας ή όχι»!

Σε ένα άλλο, που επίσης κάνουν βουτιά από την άκρη του σκάφους, γράφει: «Αυτό αποτελεί καλή γονική μέριμνα» και σε ένα τρίτο, όπου η κόρη του Βίβιαν κάνει μια βουτιά, γράφει: «Και ο MVP της ημέρας... Η Βιβή».

Τόσο ο τρεις φορές MVP του NFL (σ.σ.: ο πιο πολύτιμος παίκτης της ομάδας για τη σεζόν) όσο και τα παιδιά του, ο 15χρονος Τζον Έντουαρντ Τόμας Μοϊνάχαν, τον οποίο απέκτησε με την ηθοποιό Μπρίτζετ Μοϊνάχαν, ο 13χρονος Μπέντζαμιν και η 10χρονη Βιβιέν, τα παιδιά του από τη σχέση του με τη Ζιζέλ, απόλαυσαν τη θάλασσα και τις βόλτες με wakeboard και τζετ σκι.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «On Time» στις 27/06/2023