Τη Γαλλική Ριβιέρα επισκέφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες η Ιωάννα Τούνη και η Στέλλα Πάσσαρη και μοιράστηκαν με το κοινό τους την εμπειρία τους.

Tα δύο κορίτσια δεν δίστασαν να δείξουν στον κόσμο τα εξωφρενικά ποσά που ξόδεψαν στις διακοπές τους, όπου, μεταξύ άλλων, έφαγαν σε ακριβά μαγαζιά και μετακινήθηκαν μάλλον με «χρυσά» ταξί, αν κρίνει κανείς από τις χρεώσεις των διαδρομών.

Οι δύο φίλες και γνωστές influencers βρέθηκαν στο Μόντε Κάρλο, στο Σεν Τροπέ και στη Νίκαια και δημοσίευσαν φυσικά στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media στιγμιότυπα και βίντεο από το ταξίδι τους.

Στις αναρτήσεις τους αναφέρθηκαν επίσης στο κόστος του ταξιδιού, με τη Στέλλα Πάσσαρη να δημοσιεύει ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο εξηγούσε αναλυτικά τα έξοδα που έκανε. Σε άλλο βίντεο με τίτλο «Τι μου αγόρασα από πανάκριβους οίκους», που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη, δείχνει τις τσάντες, τα παπούτσια και τις ζώνες που ψώνισε από γνωστούς οίκους, μεταξύ των οποίων Prada, Louis Vuitton και Yves Saint Laurent. Ανάμεσα στις αγορές που έκανε, το σακίδιο Louis Vuitton που πήρε αξίζει 2.750 ευρώ, ενώ η λευκή Prada τσάντα κοστίζει 2.700 ευρώ.

Στη λεζάντα του βίντεο, πάντως, η Ιωάννα Τούνη λέει πως πρώτη φορά κάνει τόσο ακριβές αγορές.

Από την άλλη, όπως ανέφερε η Στέλλα Πάσσαρη, το ταξίδι που πραγματοποίησαν από τη Νίκαια στο Σεν Τροπέ με ταξί κόστισε 350 ευρώ. Στη συνέχεια, όταν θέλησαν να απολαύσουν τις βουτιές τους στην παραλία, πλήρωσαν συνολικά 180 ευρώ για δύο ξαπλώστρες, δύο πετσέτες και δύο κοκτέιλ. Σε ένα εστιατόριο στην παραλία, όπου θέλησαν να δειπνήσουν, για δύο πιάτα κι ένα μπουκάλι νερό πλήρωσαν 150 ευρώ. Όπως σχολίασε στο βίντεό της η Στέλλα Πάσσαρη «δεν χόρτασαν καθόλου». Την ίδια ημέρα, βρέθηκαν σε καφετέρια γνωστού οίκου μόδας, όπου έδωσαν 63 ευρώ για έναν καφέ, ενώ ακόμη ένα γεύμα που έκαναν σε εστιατόριο άγγιξε τα 160 ευρώ.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «On Time» στις 6/07/2023