Η αυλαία έπεσε για την εκπομπή «Mega Καλημέρα», με την Ελεονώρα Μελέτη και τους συνεργάτες της να αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό. Στο φινάλε της εκπομπής, μάλιστα, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως ο Κώστας Τσουρός δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν.

«Περάσαμε πολύ ωραία δύο χρόνια. Μείναμε δύο χρόνια, πολλά αντέξαμε!» είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός και η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε: «Εγώ χάρηκα που κάναμε αυτή τη συνεργασία. Τι θα κάνουμε του χρόνου; Χωρίζουμε; Ο Κώστας μας του χρόνου δεν θα είναι μαζί μας, αλλά θα έχει ωραία πράγματα να μας πει σε λίγο καιρό».

Νέα ψυχαγωγική-infotainment εκπομπή

Ο Κώστας Τσουρός παραμένει στο Mega και αναλαμβάνει την παρουσίαση καινούριας ψυχαγωγικής-infotainment εκπομπής τα Σαββατοκύριακα. Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές και αναμένονται επίσημες πια ανακοινώσεις από το Mega.

Όσον αφορά την Ελεονώρα Μελέτη, λίγο πριν από το κλείσιμο της φετινής σεζόν, έκανε δηλώσεις σαν ένα μίνι απολογισμό στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»: «Δεν ήταν μια εύκολη σεζόν, μην περιμένεις από εμένα να πανηγυρίσω και να πω ότι τα πήγαμε περίφημα. Το πρόσημο για εμάς δεν ήταν θετικό και τώρα που το σκέφτομαι μπορώ να σου πω ότι από τα χρόνια που κάνω τηλεόραση, μιλώντας με αριθμούς, ίσως να ’ταν και η χειρότερη χρονιά μου. Αλλά οκέι, συμβαίνει κι αυτό… θα ήταν παράξενο να μη συνέβαινε».

Δημοσιεύθηκε στην Ontime